Putin'in el hareketine Kremlin'den açıklama!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çok konuşulan el hareketine Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'dan açıklama geldi. Peskov, yumruğu "harika formüle edilmiş bir referans" olarak tanımladı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya lideri Vladimir Putin’in Kaliningrad bölgesinde bir toplantıda gösterdiği yumruğu ‘harika formüle edilmiş bir referans’ olarak tanımladı.

Rossiya 1 televizyonunda yayınlanan ‘Moskova. Kremlin. Putin’ programına konuşan Peskov, Putin’in Kaliningrad bölgesinde düzenlenen bir toplantıda bisiklet yolu yaptırmak için kaynak ayırma talebi karşısında gülerek yumruk göstermesini bu şekilde yorumlamış oldu.

Sputnik’in haberine göre geçen perşembe günü Kaliningrad bölgesinde bulunan Putin, yerel yetkililerle yaptığı gayri resmi toplantı sırasında 41 kilometre uzunluğunda bir bisiklet yolu yaptırmayı planladığını ve tutarının 451 milyon ruble (yaklaşık 41.5 milyon TL) olacağını söyleyen ‘Kurşskaya Kosa’ adlı milli parkın müdürüne şaka niyetiyle yumruk göstermişti.

Daha sonra Rus lider, kendisine gelen bu tür talepler sırasında önce farklı rakamlar telaffuz edildiğini, ardından yazıya dökülen rakamların ise çok daha farklı geldiğini söyleyerek, bu tepkisinin nedenini açıklamıştı.

Putin'in el hareketine Kremlin'den açıklama! ile ilgili etiketler Rusya Moskova Vladimir Putin el hareketi yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.