Putin'e en yakın isimden çarpıcı sözler: Savaş beklediğimiz gibi gitmiyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 20 gündür devam ediyor. Rus saldırıları büyük kentlerde devam ederken Moskova'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Putin'in 'Kara kutusu' olarak bilinen Ulusal Muhafizlar Komutanı Victor Zolotov savaşın beklediklerinden daha yavaş ilerlediğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski koruması, şu anda Ulusal Muhafızlar Başkomutanı Viktor Zolotov, Kremlin'deki resmi söylemin aksine Ukrayna'daki askeri operasyonun beklenenden daha yavaş ilerlediğini belirtti.

İngiliz haber ajansı Reuters'ın aktardığı habere göre Zolotov; "Evet, her şeyin istediğimiz kadar hızlı gitmediğini söylemek istiyorum" dedi.

Zolotov, yavaş ilerlemeden Ukrayna'da halkın arasına gizlenen "aşırı sağcı unsurları" sorumlu tutarak, bu grupların sivilleri "canlı kalkan" olarak kullandığını iddia etti.

Zolotov, yavaş ilerlemeden Ukrayna'da halkın arasına gizlenen "aşırı sağcı unsurları" sorumlu tutarak, bu grupların sivilleri "canlı kalkan" olarak kullandığını iddia etti.

RUSYA İKİ SANTRALDE KONTROLÜ ELE ALDI

Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden Alexey Polishchuk, RIA Novosti'ye verdiği röportajda, Rus askerlerinin Çernobil ve Zaporijya nükleer santrallerindeki durumu tesis personeli ile birlikte kontrol altına aldığını söyledi.

Japonya'dan, Devlet Duması milletvekilleri de dahil olmak üzere 17 Rus'a yaptırım kararı geldi.

Putin'e en yakın isimden çarpıcı sözler: Savaş beklediğimiz gibi gitmiyor ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş zolotov işgal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.