Putin'den BM personeline aşı teklifi

Rusya lideri Putin, BM 75. Genel Kurulu Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada Birleşmiş Milletler personeline aşı teklifinde bulundu. Putin ''Özellikle BM personelinin ve ofislerinin gönüllü aşılaması için aşımızı ücretsiz olarak sunmayı teklif ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, BM 75’inci Genel Kurulu toplantısında video konferans yönetmiyle bir konuşma gerçekleştirdi.

Putin, Gamaleya Enstitüsü tarafından geliştirilen Sputnik V aşısını BM personeline ve ofislerine ücretsiz sunmayı teklif etti.

Putin şu ifadeleri kullandı;

“Koronavirüs, tıpkı herkes gibi Birleşmiş Milletler personelini, genel merkezini ve bölge yapılarını vurdu. Rusya, BM'ye gerekli tüm nitelikli yardımı sağlamaya hazırdır. Özellikle BM personelinin ve ofislerinin gönüllü aşılaması için aşımızı ücretsiz olarak sunmayı teklif ediyoruz. Bu konuda BM meslektaşlarımızdan talepler aldık ve bunlara cevap vereceğiz.”

Putin'den BM personeline aşı teklifi ile ilgili etiketler Putin Birleşmiş Milletler aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.