Putin ile Biden bir araya geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile, ABD Başkanı Joe Biden'ın haziran ayında bir araya gelebilecekleri açıklandı. Konuyla ilgili konuşan Kremlin yetkilisi Yuri Ushakov, görüşmeyle ilgili kesin bir kararın henüz alınmadığını ancak haziran ayının konuşulduğunu belirtti.

RIA Haber Ajansı’nın Kremlin'den bir kaynağa dayandırdığı haberine göre: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Joe Biden haziran ayında bir araya gelebilir.

KESİN KARARA HENÜZ VARILMADI

Kremlin yetkilisi Yuri Ushakov, görüşmeyle ilgili kesin bir kararın henüz alınmadığını söyledi.

 Rossiya 1 televizyonunda yayınlanan bir programın konuğu olan Uşakov, ABD tarafından liderler zirvesi yapılması konusunda sinyaller geldiğini ancak bu konunun henüz resmi düzeyde istişare edilmediğini kaydetti.

Uşakov, görüşmeye ilişkin nihai kararın birçok faktöre bağlı olduğunu ifade etti.

Görüşmenin tarihi konusunda haziran ayının konuşulduğunu ve hatta somut tarihler bulunduğunu belirten Uşakov, şimdilik bu tarihleri kamuoyuna açıklamayacağını ekledi.

Putin ile Biden bir araya geliyor ile ilgili etiketler Rusya Putin ABD biden
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.