Putin için komplo teorileri! 'Yaptırımlara maruz kalan oligarklar tarafından zehirlenecek' iddiası!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, kritik NATO, AB, G-7 ve ABD-AB zirvelerinin yansımalarını, Pentagon'da FETÖ'cü binbaşıyı, Odessa'daki Türk gemisine silahlı milisler tarafından yapılan baskını, Putin için ortaya atılan komplo teorileri kapsamında ‘Yaptırım mağduru Rus oligarklar Putin’i zehirleyecek’ iddiasını, kızı Kesenia'nın Ukrayna bayrağının renkleriyle poz vermesinin ardından Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun ortalardan kaybolduğu iddialarını ve Irak itirafıyla gündeme gelen ABD'nin ilk kadın Dışişleri Bakanı Madeleine Albright'ı masaya yatırdı. 

"NATO'NUN İÇİNDE ÇOK ÇATLAK VAR, BELKİ G-7'DEN SONUÇ ALABİLİRLER"

Ceyhun Bozkurt, "NATO Liderler Zirvesi'nden çok bir şey çıkacağını düşünmüyorum. ABD, Avrupa'yı ve NATO'yu konsolide etmeye çalıştı. NATO'nun Çin'e yönelik konumlanması için bir şeyler yapılmaya çalışılacak. NATO'nun içinde çok çatlak var, belki G-7'den sonuç alabilirler. Dengeler değişiyor. AB, ABD ile İngiltere'nin kayığına binmekle doğru mu yapıyoruz diye kendi içinde tartışıyordur.

"NATO İÇİNDE ABD İLE İNGİLTERE'YE KARŞI TÜRKİYE , ALMANYA VE FRANSA BİR BLOK OLUŞTURURSA AKLISELİMİN SONUNDA GALİP GELECEĞİ BİR SÜRECİ TETİKLER"

FETÖ'cüleri neden tutukladık? Bu mücadelenin anlamı olması lazım. ABD'ye güvenmiyoruz. Türkiye bu kaostan Avrupa'yı da çıkaracak formülü söylüyor. Almanlar ve Fransızlar ile yapılacak görüşme çok önemli. NATO içinde ABD ile İngiltere'ye karşı Türkiye-Almanya ve Fransa bir blok oluşturursa aklıselimin sonunda galip geleceği bir süreci tetikler.

"PUTİN GİDECEKSE BUNU RUS OLİGARKLAR DEĞİL, RUS DEVLET AKLI BELİRLER. BU BİR PSİKOLOJİK HAREKAT HABERİDİR"

Putin gidecekse bunu Rus oligarklar değil, Rus devlet aklı belirler. Bu bir psikolojik harekat haberidir. Rusya'nın Ukrayna politikası değişmeyecek. Değiştirmeye kalkan iktidarı yıkarlar, zorla yapmaya çalışanı da Rus derin yapılanması öldürür. Şoygu görevinin başındadır. Gerasimov'un değiştirildiği de söylenmişti, bunun da bir psikolojik harp haberi olduğunu düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Putin için komplo teorileri! 'Yaptırımlara maruz kalan oligarklar tarafından zehirlenecek' iddiası! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Putin nato zirvesi rus oligarklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.