Putin, Erdoğan'ı ayakta böyle bekledi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putun arasında Moskova'da gerçekleşen görüşmelerde İdlib konusunda mutabakat sağlanmıştı. İki liderin bir araya gelmesinden önce Putin'in Erdoğan'ı beklediği o anların görüntüsü ortaya çıktı.

İdlib'de yaşanan sıcak gelişmelerin ardından Türkiye Bahar Kalkanı Harekatı'na başlayarak Esed rejimine ağır kayıplar verdirdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Putin arasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 6,5 saat süren kritik görüşmeden ateşkes ve mutabakat kararı çıktı.

Putin, Erdoğan'ı ayakta böyle bekledi...

ERDOĞAN'I BÖYLE BEKLEDİ
Tarihi görüşme öncesi Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Putin'in dakikalarca Erdoğan'ı ayakta beklediği ve oldukça heyecanlı olduğu görülüyor.

Görüntülerde Putin'in beden diline yansıyan heyecenını yatıştırmaya çalıştığı görülüyor.

Putin, Erdoğan'ı ayakta böyle bekledi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Putin Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.