Putin aynı gün 5 bakanı görevden aldı

Rusya’da ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. Alınan bilgilere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 5 ayrı bakanı görevden aldı. Rusya’da gündem bir anda bakanların görevden alınması oldu. Görevden alınan bakanların Doğal Kaynaklar ve Ekoloji Bakanı Dmitry Kobylkin, İnşaat ve Konut Bakanı Vladimir Yakushev, Ulaştırma Bakanı Yevgeny Dietrich, Enerji Bakanı Alexander Novak ve Uzak Doğu Kalkınma Bakanı Alexander Kozlov olduğu öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rusya, bir yandan ekonomik kriz bir yandan Putin’in sağlık sorunu, diğer yandan da Kafkaslarda meydana gelen çeşitli siyasi gelişmeler ile boğuşuyor.

Alınan bilgilere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 5 ayrı bakanı görevden aldı. Rusya’da gündem bir anda bakanların görevden alınması oldu.

PUTİN'İN KARARIYLA GÖREVDEN ALINDILAR

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre ve Putin'in kararıyla Doğal Kaynaklar ve Ekoloji Bakanı Dmitry Kobylkin, İnşaat ve Konut Bakanı Vladimir Yakushev, Ulaştırma Bakanı Yevgeny Dietrich, Enerji Bakanı Alexander Novak ve Uzak Doğu Kalkınma Bakanı Alexander Kozlov görevden alındı.

Öte yandan, Enerji Bakanı Alexander Novak'ın Enerji Bakanlığı'ndaki görevinden alınacağı ve Başbakan Yardımcılığına atanacağı da kaydedildi. Böylece Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başbakan yardımcısı sayısını 10'a çıkardı.

Putin aynı gün 5 bakanı görevden aldı ile ilgili etiketler Rusya Putin Bakan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.