Putin, ABD'nin restini gördü: Biden ulusal güvenlik ekibini topladı!

ABD Başkanı Joe Biden, aralarında Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin'in de bulunduğu ulusal güvenlik ekibiyle Ukrayna-Rusya krizini görüştü.

Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın restini gördü. Hamle sırasının ABD'ye geçmesiyle birbiri ardına gelişmeler yaşanmaya başladı.

BİDEN, ULUSAL GÜVENLİK EKİBİNİ TOPLADI

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya ve Ukrayna arasında büyüyen gerilimin son durumunu görüşmek üzere ulusal güvenlik ekibini topladı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, Biden'ın aralarında Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in de bulunduğu ulusal güvenlik ekibiyle Ukrayna-Rusya krizini görüştüğü belirtildi.

BEYAZ SARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki Psaki ise krize dair bir açıklama yaptı.

Psaki şu ifadeleri kullandı:

"Bu başkanlık kararnamesi ayrıca Ukrayna'nın bu bölgelerinde faaliyet gösterdiği belirlenen herhangi bir kişiye yaptırım uygulama yetkisi de sağlayacaktır. Dışişleri ve Hazine Bakanlıkları kısa süre içinde ek ayrıntıları açıklayacak. Ayrıca, bugün Rusya'nın uluslararası taahhütlerini açıkça ihlal etmesiyle ilgili ek önlemleri de yakında açıklayacağız."

Putin, ABD'nin restini gördü: Biden ulusal güvenlik ekibini topladı! ile ilgili etiketler Putin Yaptırım Beyaz Saray Ukrayna donetsk luhansk psaki biden donbass
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.