Putin 120 yaşına kadar yaşayacak! 2024'ten sonra da onu iktidarda istiyorlar...

Rus siyaset bilimcilerden Sergey Markov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in henüz genç olduğunu ve büyük olasılıkla 120 yaşına kadar yaşayacağını söyledi. Markov, ayrıca halkın Putin'i yeni başkanlık seçimlerinin yapılacağı 2024 yılından sonra da iktidarda görmek istediğini savundu.

Rusya'nın önde gelen siyaset bilimcilerinden olan Sergey Markov, Moskovskiy Komsomolets gazetesine yaptığı açıklamada, Putin'in çeşitli alanlardaki başarılı çalışmalarıyla Rusya tarihinde iz bıraktığını belirtti.

Putin'in Rusya’yı parçalanmaktan kurtardığını savunan ve Kafkaslar'daki savaşı kazandığına işaret eden Markov, "Halkın refah düzeyini de yükseltti...1990'lar on milyonlarca insan için korkunç bir yoksulluk dönemiydi. Onun döneminde ise, milyonlarca vatandaşımız yurt dışında dinlenmeye, sıcak denizlere, dünyanın dört bir yanındaki tesislere akın ediyor, Rusça, yerel dil ve İngilizce ile birlikte, satıcıların ve rehberlerin bildiği üçüncü dil haline geldi" dedi.

Putin 120 yaşına kadar yaşayacak! 2024'ten sonra da onu iktidarda istiyorlar...

Medyagünlüğü'nden Fuat Safarov'un haberine göre, vatandaşların başarısından dolayı Putin'i yeni başkanlık seçimlerinin yapılacağı 2024 yılından sonra da iktidarda görmek istediğini savunan Markov, "Putin hala oldukça genç. 65 yaş nedir ki? Modern bir politikacı için bu oldukça genç bir yaş. Modern teknoloji, Putin'in 120 yıla kadar yaşayacağını tahmin edebileceğimizi söylüyor" diye konuştu.

Rusya'ya karşı "saldırıların" devam ettiğini ifade eden Markov, dolayısıyla halkın Putin'in bir "başkomutan" olarak devletin başında kalmasından yana olduğunu söyledi.

Putin 120 yaşına kadar yaşayacak! 2024'ten sonra da onu iktidarda istiyorlar... ile ilgili etiketler Rusya Rus Vladimir Putin iktidar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.