Pum pum çorbası nedir? Pum pum çorbası tarifi nedir? İşte malzemeler...

Pum pum çorbası nedir, nasıl yapılır sorusu Gelinim Mutfakta programında yayınlanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Rekabetin hız kesmediği Gelinim mutfakta programında bu kez pum pum çorbası yapıldı. Pekik pum pum çorbası nedir, nasıl yapılrı? Pum pum çorbasının tarifi nedir? Detaylar haberimizde...

Pum pum çorbası nedir, nasıl yapılır sorusu gelinim mutfakta programında cevabını buldu. Programın izleyenleri pum pum çorbasının nasıl yapıldığını, çorbanın tarifini merak ediyor. Biz de pum pum çorbasının tarifini, melzemelerini sizler için derledik.

 

PUM PUM ÇORBASI NEDİR, NASIL YAPILIR?

Tencereye suyu ya da et suyunu koyun. İçine mısır ununu ekleyip karıştırın. Çorba kaynayana kadar karıştırmaya devam edin.

Kavurmayı tavada 2-3 dakika çevirin. Koyulaşan çorbanın üzerine ekleyip karıştırın. Tuzunu da ilave ederek 5 dakika kadar pişirin.

Tereyağını tavada kızdırıp içine pul biberi ekleyin. Ardından biberli yağı çorbanın üzerine gezdirip sıcak servis yapın.


PUM PUM ÇORBASI MALZEMELERİ

Pum pum çorbası nedir? Pum pum çorbası tarifi nedir? İşte malzemeler...

1 su bardağı mısır unu

5 su bardağı su veya et suyu

2 dilim kavurma

Tuz

ÜZERİ İÇİN;

2 tatlı kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

 

Pum pum çorbası nedir? Pum pum çorbası tarifi nedir? İşte malzemeler... ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta pum pum çorbası nasıl yapılır pum pum tarifi pum pum malzemeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.