Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Efsane Cuma olarak bilinen ve İspanya merkezli olan Galiçya'da kurulmuş giyim ve moda aksesuarları markası Pull & Bear indirimleri merakla beklenmekte. Peki ama Pull & Bear Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte, Pull & Bear indirimleri hakkında detaylı bilgiler.

İspanya merkezli Narón, Galiçya'da kurulmuş giyim ve moda aksesuarları markası olan Pull & Bear, 1986 senesinde New Wear, S.A. ismiyle kurulmuştur. Mağazalarının yanında 2011 Eylül ayından itibaren internet üzerinden satış yapmaya başlamıştır.

15 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla ülkelerine ve sayılarına göre Pull & Bear mağaza sayılarında artış yaşanmıştır. Pull & Bear, ana şirket tarafından üretilen kendi etiketlerini satmakla beraber dış görünüm, kıyafet seçimi ve eğilimleriyle, çoğunlukla gençlere hitap etmeye çalışmaktadır.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear her sene müşterilerine sunduğu Black Friday indirimleri ile bilinmektedir.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

Pull & Bear Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar olacaktır.

Pull & Bear Black Friday 2021 indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Black Friday Pull & Bear
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.