Pars Savcı'dan Eren Komiser'e: Kahrolsun Pufizm!

Kanal D'de pazar günleri yayınlanan Yargı dizisinde Savcı Pars Seçkin'in Eren Komiser'i hastanede ziyaret ederken kullandığı "Kahrolsun Pufizm" ifadesi sosyal medyaya damga vurdu. Taşı gediğine koymalarıyla ünlü Pars Savcı, bu akşam da Yargı dizisinin sosyal medyada konuşulan ismi oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinde en çok konuşulan karakterlerden biri Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Pars Savcı. 

Yargı'nın bu akşamki bölümünde Pars Savcı, saldırıya uğrayan Eren Komiser'i hastanede ziyaret ederken limon kolonyası ile portakal götürüyor. Eren Komiser, Pars Savcı'ya teşekkür ederken, Pars "Kahrolsun Pufizm" diyerek cevap veriyor. 

Bu sahneden sonra pufizm ve pufist kelimeleri sosyal medyanın gündemine geldi. 

PUFİZM NEDİR, PUFİST KİME DENİR?

Pufizm'in ne olduğunu anlamak için dizinin 20. bölümünde Pars Savcı ile Avukat Yekta Tilmen arasındaki diyaloğa bakmak yeterli. Yekta Tilmen, oğlu Engin'in öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Ceylin hakkında hazırlanan iddianamenin çok yumuşatılmış, pofuduk bir iddianame olduğunu savunurken "PUF PUF" diyerek dalga geçmişti.

Savcı Pars da bu sözlere şöyle yanıt vermişti.

"Belki de hastalık beni daha ılımlı biri haline getirmiştir, değiştirmiştir. Daha pufist bir adam yapmıştır değil mi? Belki ilk pufist. Ah şu pufizm dünyaya bir yayılsa" 

Yargı dizisinin bu akşamki bölümünde Ceylin, babasının öldüğünü öğrendi. Ceylin, babasını öldüren kişinin Ilgaz'ın kardeşi olduğunu öğrendiğinde ne olacağı merak konusu. 

Pars Savcı'dan Eren Komiser'e: Kahrolsun Pufizm! ile ilgili etiketler dizi Yargı Pars Seçkin savcı pars Yekta Tilmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.