Pucca ismiyle tanınan Selen Pınar Işık gözaltına alındı

Pucca ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, Twitter'dan yaptığı açıklamada gözaltına alındığını duyurdu.

34 yaşındaki bir çocuk annesi ve sosyal medya fenomeni ‘Pucca’ ismiyle bilinen Selen Pınar Işık gözaltına alındı.

Twitter hesabından yaptığı açıklama ile emniyete götürüldüğünü duyuran Karagöz, "Az önce kapıya iki polis geldi, şu an emniyete gidiyoruz beraber. Sebebini de söylemiyorlar. Hakkımda hayırlısıı.. Sivil polis arabalarına klima neden takmıyorsunuz ya ter içinde bıraktılar beni. Muayeneye geldik. Normalde direkt karakola götürmüyorlar mıydı ya?'' ifadelerine yer verdi.


Işık daha sonra, "Allah kahretsin böyle düzeni bu gece burayım savcı yok! Kına yakın" ve "Anadolu adliyesi civarında olan avukatlar savcılar; ifade vermem lazım. Ne olur durdurun tatile çıkmayın" mesajı yazdığı iki tweet daha paylaştı.

 

DAHA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Karagöz daha önce sosyal medya hesabından mizahi amaçla yaptığı yaptığı paylaşım nedeniyle Anadolu 52'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme' suçundan hakkında açılan davada 5 yıl 10 ay hapis cezası ve 66 bin 660 TL adli para cezasına çarptırılmıştı.



Pucca ismiyle tanınan Selen Pınar Işık gözaltına alındı

Pucca, 2015 yılında ünlü oyuncu Osman Karagöz ile nikah masasına oturmuştu. Batı adında bir oğulları olan çift 2019 yılında boşanmıştı.


 

Pucca ismiyle tanınan Selen Pınar Işık gözaltına alındı ile ilgili etiketler pucca Selen Pınar Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.