Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi

'Pucca' adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile eski eşi olan ünlü oyuncu Serhat Osman Karagöz'ün '14 Şubat Sevgililer Günü' paylaşımları gündem oldu. Üç yıllık evliliklerini 2018'de sonlandıran ve bu evlilikten Batı adında bir çocukları bulunan çiftten Pucca, eski eşine Sevgililer Günü'nde ''Çok şükür iyi ki seni boşamışım' yazılı bir çelenk gönderdi. Eski eşler arasında geçen diyalog sosyal medyaya damga vurdu.

Kanal D ekranlarında bir döneme damgasını vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Serhat Osman Karagöz ile eski eşi Pucca'nın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirlerine gönderdikleri hediyelere düştükleri not ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar bir kez daha gündem oldu.

2015 yılında nikah masasına oturan ve 2017 yılında Batu isimli bir erkek çocukları olan çift 2018 Mayıs ayında boşanmıştı. Evlilik ilişkileri bitse de arkadaşlıkları devam eden ikili 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi

SERHAT OSMAN KARAGÖZ: İYİ Kİ BOŞANDIK! (2021)

Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde eski eşine bir buket kırmızı gül gönderen Serhat Osman Karagöz, not olarak 'Kim bilir beraber olsaydık şu an 6. Sevgililer Günü'nü beraber kutluyor olacaktı. Şu an Kapadokya'da sen, ben, Batı ortalığı izliyor olabilirdik. Sana sürpriz yapmak için bir hafta öncesinde tatlı bir telaş içinde olacaktım ama şu an öyle telaşsızım ki; gram pişman değilim. İyi ki boşandık, ne rahatım ya! Mis gibi hayatım. Boşandığın için teşekkür ederim. Ya ben nefes alıyormuşum... Bu çiçeği boşandığımız için kalpten yolluyorum.' yazmıştı.

Pucca da eski eşinden gelen çiçeği ve notu, Instagram hesabından 'Gerçek bir ruh hastasısın' yazarak takipçileriyle paylaşmıştı.

Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi - Resim : 2


PUCCA: ÇOK ŞÜKÜR İYİ Kİ SENDEN BOŞANMIŞIM! (2022) 

Pucca'nın beklediği gün geldi çattı. Bu yılki Sevgililer Günü'nde de Pucca eski eşine çelenk gönderdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski eşine gönderdiği çelenge ''Çok şükür iyi ki senden boşanmışım'' notunu düşen Pucca'ya eski eşinden cevap gecikmedi.

Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi

''MAHALLE CENAZEM VAR SANDI''

Kendisine gelen çelengi Instagram hesabından yayınlayan Serhat Osman Karagöz, ''Tamam da çelenk de göndermezsin be. Öldüm sandım!!! Mahalle cenazem var sandı.'' notunu düştü.

Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi

ESKİ EŞİNDEN İNTİKAMINI ALDI

Eski eşinden öc alan Pucca, çelengin fotoğrafına ''Bir sene boyunca bugün gelsin de intikamımı alayım diye sabırla sükutla erdemle bekledim 😌 Allahım hamd olsun sen beni hangi ateşinden içinden almışsın şükür 🤲'' notunu düştü.

Eski eşlerin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, aralarında çok sayıda ünlü ismin de olduğu takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Eski eşlerin sosyal medyadaki diyalogu takipçilerini güldürdü.

 

Pucca boşandığı eşi Serhan Osman Karagöz'e Sevgililer Günü'nde 'iyi ki boşandım' yazılı çelenk gönderdi ile ilgili etiketler Sosyal Medya 14 Şubat Sevgililer Günü pucca serhat osman karagöz Selen Pınar Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.