PUBG ve PES 2019 ücretsiz!

Eğer Xbox One sahibi olup da PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Pro Evolution Soccer 2019 oyunlarını denemek istiyorsanız, bugün şanslı gününüzdesiniz diyelim. Hafta sonu gerçekleşecek olan X018 etkinliği öncesinde açıklama yapan Microsoft, bu iki oyunun sınırlı bir süreliğine oynanabilir olduğunu duyurdu.

Orijinal Xbox konsolunun satışa sunulmasından sonra, Microsoft tarafından 2001 yılında X (veya duruma göre X0) adı altında yıllık olarak etkinlik düzenlenmeye başlanmıştı. Dünyanın dört bir yanından gelen yayıncıların, geliştiricilerin ve oyuncuların bir araya geldiği bu etkinlikte, Xbox platformu ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgiler paylaşılıyor ve yeni duyurular yapılıyordu. Ne var ki, Avrupa bölgesinde X06, Birleşik Devletler'de X10 ve Kanada'da da X13 sonrasında sessizliğe gömülmüştü. Ancak bu sessizlik, bu sene bozulacak. Beş yıllık bir aradan sonra, X / X0, bu sene X018 adı altında geri dönecek. Sizlerle daha önceden haberini paylaştığımız bu etkinlik, 10 - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek ve yine son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olacak ve sürpriz duyurular ile karşılaşacağız. Hatta ve hatta aylık olarak düzenlenmeye başlanan Inside Xbox programının yeni bölümü de bu etkinliğe özel olacak. Bu günü saymazsak, önümüzde iki günlük bir süreç var ve Microsoft şimdiden bir takım sürprizlere başladı bile...

Bugün yeni bir açıklama yapan Microsoft, PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Pro Evolution Soccer 2019 oyunlarının Xbox One platformu için sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak indirilip de oynanabileceğini duyurdu. Ne zaman sona ereceği ile ilgili şimdilik bir tarih belirtilmiş değil, ama muhtemelen X018 etkinliğinin sona ermesinden kısa bir süre sonra bitecektir. Ayrıca her iki oyun için de Xbox Live Gold aboneliğinin gerekli olacağını belirtmeden geçmeyelim.

PUBG ve PES 2019 ücretsiz! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.