PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede?

PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede? Kısa sürede tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya ulaşan oyun PUBG, bir yıl önce mobil versiyonunu çıkarmıştı. Bı yol ise PUBG Mobile Türkiye Partisi gerçekleştirilecek. Bu partinin yapılacağını duyan oyunseverler ise konu hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede? Ne zaman? PUBG Türkiye Buluşması başvuru nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede? Son dönemde 'Battle Royale' oyun modunun öncüsü olan ve tüm dünyadaki oyunseverlere bu modu sevdiren PUBG'nin mobil versiyonu da çıkmıştı. PUBG Mobile'ın 1. yıldönümü sebebiyle Türkiye'de bir buluşma partisi düzenlenceği açıklandı. Peki PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede? Nasıl başvuru yapılır? PUBG Türkiye Buluşması ne zaman? İşte ayrıntılar...

PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede?

PUBG MOBİLE TÜRKİYE PARTİSİ NEREDE?

Uygulama mağazalarında geçtiğimiz yıl yerini alan PUBG Mobile, kısa sürede oldukça geniş bir kitlenin beğenisini kazanmayı başardı. 2018 yılı içinde 200 milyon toplam indirme ve 30 milyon günlük aktif oyuncu gibi oldukça iddialı rakamlara ulaşan oyun, Türkiye’de ise 12 milyon kez indirilerek 2018 yılının en popüler ikinci oyunu olmayı başardı.

Oyunun ‘asıl’ geliştiricisi olan PUBG Corporation ve mobil dünyadaki geliştiricisi ve dağıtımcısı olan Tencent Games, PUBG Mobile’ın oyuncularla buluşmasının 1. yıldönümünü renkli etkinliklerle kutluyor. Halihazırda oyun içinde kutlamalara başlamış olan Tencent Games, bu kutlamaları PUBG Mobile oyuncuları ile düzenleyeceği partilere taşıyacak.

PUBG Corporation ve Tencent Games, oyunun birinci yılına özel olarak dünyanın pek çok yerinde 1. Yıldönümü Partisi düzenliyor ve kutlamalar kapsamında oyunun Türkiye’deki etkinliği, 7 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Yalnızca PUBG Mobile oyuncularının katılabileceği etkinliğe son başvuru tarihi ise 2 Nisan.

Oyun dünyasının ünlü isimlerinin de yer alacağı partide katılımcılar, bu etkinlik için özel olarak hazırlanmış T2 araçlarla kısa bir İstanbul turu yaptıktan sonra parti alanına geçecekler. Oyuncular, parti boyunca dans, müzik, turnuvalar ve çeşitli atıştırmalıklarla eğlencenin tadını çıkaracak.

PUBG Mobile Türkiye Partisi nerede? ile ilgili etiketler PUBG
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.