PUBG Mobile Reaksiyondan Kurtuluş Modu 20 Aralık'ta açılıyor!

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG Mobile ülkemizde de büyük bir ilgi gördü. Çok oyunculu bir video oyunu olan PUBG Reaksinyondan Kurtuluş Modu'nu 20 Aralık'ta açıyor. Gelecek güncelleme ile oyuna renk katacak.

Hayatta kalma oyunu olan ve tüm dünyada ilgi gören video oyunu PUBG ülkemizde de ilgi görüyor. Çok oyunculu bir oyun olan ve bilgisayarlardan sonra akıllı telefonlarda da oynanabilen PUBG 20 Aralık'ta yeni bir güncelleme ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Reaksiyondan Kurtuluş Modu olarak açıklanan yeni güncelleme ile PUBG bu kez kötü tavşanı getiriyor. FPS oyun kategorisinde olan PUBG Mobile yeni modda dünyaca ünlü Güney Kore dizisi Squid Game'den izler taşıyor.

YENİ GÜNCELLEME 20 ARALIK'TA

PUBG Mobile Türkiye resmi instagram hesabından yapılan duyuruya göre Reaksiyondan Kurtuluş Modu 20 Aralık 2021 tarihinde oyunseverlere sunulacak.  

Reaksiyondan Kurtuluş'a hazır ol!✨

Unutma, hareket edersen ölürsün!⚠ Yeni efsanevi mod 20 Aralık'ta seninle!🥳

Kötü Tavşan'dan kaçarak son ana kadar hayatta kalabilecek misin?🤩 ifadeleriyle duyurulan yeni güncelleme dünyaca ünlü hayatta kalma dizisi Squid Game'den izler taşıyor.

PUBG Yapımcılarından Yeni Mobil Oyun: PUBG: NEW STATE - Technopat

Oyun içi sesli konuşma özelliği olan ve 3 farklı sürümü olan bilgisayar oyunu PUBG Mobile'de asıl amaç hayatta kalmaktır. Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler.Tek başına grup halinde girmeyi tercih eden oyuncular rastgele farklı oyuncularla takım olarak eşleştirilir. Her durumda oyuncular oyunu kazanmak için ölmeden en sona kalan oyuncu ya da takım olmaya çalışırlar. Takımdaki tüm oyuncular ölmeden takım dağılmaz.

PUBG MOBILE Download - PUBG MOBILE: Arcane 1.7.0 APK for Android

PUBG Açılımı nedir? PUBG Türkçe ne demek?

PUBG'nin açılımı PlayerUnknown's Battlegrounds. Bu isimdeki "PlayerUnknown" kısmı, oyunu geliştiren Brendan Greene'in internette kullandığı kullanıcı ismi. Kendisi PUBG'den önce de askeri simülasyon oyunu Arma 2 için aynı türdeki DayZ: Battle Royale'i geliştirmişti.

PUBG Mobile Reaksiyondan Kurtuluş Modu 20 Aralık'ta açılıyor! ile ilgili etiketler oyuncu PUBG Mobile reaksiyondan kurtuluş modu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.