PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile hilesi nasıl yapılır detaylı bilgileri çoğu oyuncu için oldukça önemlidir. Diğer adıyla mobil savaş oyunlarının lideri olan PUBG Mobile hilesi büyük önem kazanmaktadır. İşte, telefondan PUBG Mobil hile yolları…

PUBG Mobil hilesi, geçen her zamanda oyuncu sayısının daha arttıran bir savaş oyunu olduğundan sık sık araştırılan konuların en başında gelir. Sadece Türkiye’de değil tüm dünya üzerinde merak uyandıran PUBG Mobile için bazı oyuncular hile yapma yolları ararlar.

Günde en az 90 milyondan fazla kullanıcıya hitap eden PUBG Mobile hem gençler hem de çocuklar arasında oldukça yaygındır. PUBG oyunu içerisinde oyuncular belirli bir bölgeye atılarak onlardan ekipman toplanmaları istenir. Bu süre zarfı içerisinde de birbirlerini öldürerek bu işlem en son kalan oyuncuya kadar devam eder.

PUBG oyununun oynanışı esnasında komut dosyalarını uygulayarak kendinize göre bazı değişiklikler yapabilirsiniz. PUBG Mobile hilesi ile duvarların arkasını görmek, diğer oyuncuları kolayca vurmak, hızlı tetik çekme işlemlerini kolayca gerçekleştirerek karşınızdaki düşmana daha fazla zarar verebilirsiniz. Bunun için öncelikle hile kodlarını indirmeniz gerekecektir. Hile yapmadan öncede bilmeniz gereken en önemli hususlardan birisi de hile yaptığınızın farkına varıldığı anda PUBG oyunu sizi kapı dışarı edecektir.

• Nişan alma ve duvarların arkasından oyuncuları görmek için wallhacks kodlarını kullanmanız gerekir. Wallhacks kodlarını https://hackerbot.net/download adresinden indirebilirsiniz.

Telefondan PUBG Mobile Hile Nasıl Yapılır?

Telefondan PUBG Mobile hile nasıl yapılır için cevap bu oyunu oynayan birçok oyuncu tarafından merak edilmektedir. Aslında hile kullanmak bazı tehlikelere yol açmaktadır. PUBG uygulaması zaman zaman yeni çıkardığı güncellemeler sayesinde hile kullanan oyuncuları kolayca algılayarak onları sunuculardan süresiz olarak uzaklaştırmaktadır.

Wallhacks kodunu kullanarak kolay bir şekilde duvarların arkasından düşmanları, silahları ve ekipmanlarını görebilirsiniz. Uzun süre hayatta kalarak puanınızı da arttırabilirsiniz.

Aimbot kullanarak otomatik hedef alabilirsiniz. Sadece bir tek tuşa basarak düşmanlarınızı öldürebilirsiniz. Hedef ve ateş kodu olarak bilinen bu hile ile duvardan ateş etmeye çalışmadan oyuncuları her seferinde vurmaya çalışmayın.

PUBG hızınızı arttırmak içinde hileler vardır. Bunun için PUBG koduna erişim sağladıktan sonra  giden paketlerin ön ayarlarında değişiklik yapabilirsiniz.

Android PUBG Mobile Hile Nasıl Yapılır?

Android PUBG Mobile hile nasıl yapılır için cevap bu oyunu oynayan birçok oyuncu tarafından merak edilmektedir. Farklı kodları elde ederek veya bunların APK formatlarından faydalanabilirsiniz.

Mobil Mod hilelerini kullanabilirsiniz.Mobil mod hilelerini mobil cihazınıza APK formatında indirerek saklayabilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için APK dosyasına https://kingmodapk.com/tr/pubg-mobile-mod-apk-2/ linkinden ulaşabilirsimiz.

• Bilinen diğer hilelerden birisi de ESP kullanmaktır. Bu işlemi uygulamaya başlarken PUBG Mobile indirmeye devam edin. Daha sonrasında ise kurulum süreci gerçekleştirilirken üçüncü taraf kuruluma izin vermeyi de unutmayın. Kurulumun sonunda cihazda yer alan PUBG Mobile Hack seçeneği karşınıza gelecektir. Bu seçeneği işaretleyerek APK dosyasını açmanız gerekir. Bu şekilde artık istediğiniz hileye erişiminiz olacaktır.

PUBG Mobile Hile Nasıl İndirilir_

PUBG Mobile hile nasıl indirilir gerekli kodların temini için lazımdır. Altta yer alan liste içerisinden gerekli olan kodları kolayca indirebilirsiniz.

• Öncelikle Zarchiever uygulamasını yükleyiniz. Altta yer alan kodları Android cihazınızdan çıkardıktan sonra Game Guardian, PUBG Game ve Strange için VPN kurmanız yeterli olacaktır. İkili alanı açarak buradan PUBG Mobile oyununun klonlarını oluşturmalısınız. Daha sonrasında da Game Guardian’ı açarak hile kodu dosyasına ulaşıp son olarak da PUBG oyununu çalıştırmalısınız.

PUBG hile kodu: http://www.mediafire.com/file/is3ua1ugk1j67dc/Pubg_script.zip/file

Game Guardian: http://www.mediafire.com/file/a0bn724d56lodgl/Game_Guardian_%2528MOD%2529.apk/file

DualSpace: http://www.mediafire.com/file/zh7wp1ay6b1eqe6/DualSpace.apk/file 

PUBG Mobile Hilesi Nasıl Yapılır? ile ilgili etiketler PUBG PUBG Mobile pubg mobile hilesi pubg hile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.