PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? Zombi moduna nasıl girilir? Kaç MB?

PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG birçok kullanıcı tarafından büyük rağbet görüyor. Mobil oyunlarda ilk sıralarda yer alan PUBG Mobile'de bir güncelleme geldi. Kullanıcılar ise PUBG Mobile 18 Şubat güncellemesi ya da 0.11 güncellemesinin detaylarını arıyor. Peki PUBG Mobile 0.11 güncellemesi nasıl yapılır? Zombi moduna nasıl girilir? Detaylar haberimizde...

PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? PUBG Mobile kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği zombi modu güncellemesi geldi. PUBG oyunu son zamanlarda pek çok kullanıcı tarafından oynanıyor. Açılımı PlayerUnknown’s Battlegrounds olan PUBG oyunu kısa sürede kullanıcıların vazgeçilmez oyunları arasına girdi. Peki PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? PUBG 18 Şubat güncellemesi detayları! Merak edilen detaylar haberimizde...

PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? Zombi moduna nasıl girilir? Kaç MB?

PUBG MOBİLE GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Cihazınızdaki her bir uygulamaya ilişkin güncellemeleri ayarlamak için:

Otomatik İndirmeler'i veya Uygulama Güncellemeleri'ni açma
Otomatik İndirmeler'i açtıktan sonra, iPhone, iPad, iPod touch aygıtınızda veya bilgisayarınızda App Store, iTunes Store veya Apple Books'tan satın aldığınız tüm öğeler diğer tüm aygıtlarınıza otomatik olarak indirilir. Uygulamalar için Otomatik Güncellemeler'i de açabilirsiniz.Google Play Store uygulamasını açın.
Menü Uygulamalarım ve oyunlarım'a dokunun.
Güncellemek istediğiniz uygulamayı seçin.
Diğer'e dokunun.
"Otomatik güncelle" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin.

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda
Ayarlar > [adınız] > iTunes ve App Store'a dokunun.
Otomatik olarak indirilmesini istediğiniz içeriği açın.
Müzikler, uygulamalar veya kitaplar ve sesli kitaplar için tüm aygıtlarınızda Otomatik İndirmeler'i açtıktan sonra, herhangi bir aygıtta App Store, iTunes Store veya Apple Books'tan yeni satın aldığınız tüm öğeler tüm aygıtlarınıza otomatik olarak indirilir.

Uygulamalar için Otomatik Güncellemeler özelliğini kullanmak istiyorsanız Güncellemeler'i açın. Aygıtınızdaki uygulamaların yayınlanan yeni sürümleri aygıtınıza otomatik olarak indirilir.

Ayrıca, iPhone veya iPad Wi-Fi + Cellular aygıtınızda Otomatik İndirmeler'in hücresel ağ üzerinden yapılmasını açabilir ya da kapatabilirsiniz. Ayarlar > [adınız] > iTunes ve App Store'a gidip Hücresel Veri'yi Kullan seçeneğini açın veya kapatın. Hücresel Veri indirmelerinde dosya büyüklüğü en fazla 150 MB olacak şekilde sınırlanmıştır.

 PUBG NASIL OYNANIR?

PUBG'de basit başlangıç tercihlerinizi yaptıktan sonra 100 kişinin dahil olduğu bir harita üzerinde kendinizce belirlemiş olduğunuz noktaya iniş yapmanız gerekir. PUBG oyuncularının iniş yaptığı 8 x 8 kilometre genişliğindeki bu haritada amacınız, olabildiğince hayatta kalmanıza yardımcı olabilecek kaynakları toplamak ve diğer oyuncuları avlamak.
Oyunun haritası üzerinde çeşitli lokasyonlarında silahlar, mermiler ve araçlar yer alıyor. Bu ganimetleri toplayarak düşmanlarınızdan gelecek saldırılara karşı kendinizi hazırlamalı ve oyunda ölmemek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Oyun başladıktan sonra tüm oyuncuların içinde olması gerektiğini gösteren bir alan çizgisi oyuna dahil oluyor. Bir geri sayımla birlikte gelen bu alan çizgisi, herkesin içinde kalması gereken oyun sınırlarını belirliyor. Çemberin dışında kalmanız halinde, sağlık puanınız yavaş yavaş azalıyor ve en sonunda karakteriniz ölmesi kaçınılmaz hale geliyor. Oyundaki oyuncu sayısına göre bu çember çizgisinin genişliğinin tekrardan daralabileceğini unutmamalısınız.
Bu oyun çizgisi sayesinde dev harita üstünde konumlanan tüm oyuncuların birbirine yakın olmaları ve çatışmaya girmeleri sağlanıyor. Aksi olsaydı, iki oyuncunun birbirini 8 x 8 kilometre çapındaki bir savaş arenasında bulması gerçekten zorlayıcı olabilirdi. Özellikle bir diğer oyuncunun savaşmak yerine saklanmayı tercih edeceği düşünürse…

 PUBG'da önemli olan hayatta kalmak fakat bunu yaparken de diğer oyuncuları saf dışı bırakmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Öldürdüğünüz oyuncuların hepsinden bir sandık düşecek ve bu sandık aracılığıyla oyuncuların o zamana kadar toplamış olduğu ganimetler sizin olacaktır. İstediğiniz ganimetleri alarak elinizi daha güçlü kılabilir ve daha falza
oyuncuyu saf dışı bırakmak için harekete geçebilirsiniz. Oyunda illa birlerini haklamak zorunda değilsiniz. Yine de oyun sona erdiğinde altınlar ve ganimetler kazanmak için oyun içi sıralamanızı olabildiğince yüksek tutmayı başarmalısınız. Bunun yolu ise daha çok düşmanı öldürmek ve aynı zamanda hayatta kalmayı başarmaktan geçiyor. Eğer yeterince kurnazsanız ve saklanma yeteneğinize güveniyorsanız, hiçbir rakibinizi öldürmeden de Top 10 oyuncu içinde kalmayı başarabilirsiniz.

PUBG NEDİR?

Takım olarak veya solo şekilde oynanabilen PUBG, FPS oyun kategorisindedir. Oyunda bir muçağın içinde toplanmış olan oyuncular belirledikleri noktalara paraşütle atlayarak adadaki imkanlarla görevleri yapmaktadırlar. Bir oyuna yaklaşık olarak 100 kişi dahil olmaktadır. Son yıllarda özellikle gençler olmak üzere her yaştan insan online bilgisayar oyunlarını aktif şekilde oynamaktadır. Genel olarak Knight Online ile başlayan online oyun çılgınlığı Metin2, World of Warcraft, Dota, Counter Strike, League of Legends gibi bir çok online oyun ile kullanıcı kitlelerini çok üst seviyelere taşıyarak ülkeler arası takımlarla büyük turnuvaların oluşturulmasına vesile olmuştur. Son olarak ortaya çıkan ve herkesin büyük beğenisini toplamayı başaran oyun PUBG olmuştur.

Bu oyun Steam platformundan ücreti karşılığında satın alınabilmektedir. Steam, birçok bilgisayar oyununun orijinal versiyonlarının satın alınabildiği çok büyük bir oyuncu platformudur. PUBG de kullanıcı kitlesinin artmasıyla birlikte Steam üzerinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran oyunlar arasına girmiştir. Milyonlarca oyuncunun vazgeçemediği oyunlardan olan PUBG ile beraber, farklı oyuncularla aynı haritada kıyasıya bir mücadele içerisine giriyorsunuz. Oyunu özetle inceleyecek olursak, 100 farklı oyuncuyla aynı haritada yer alacağınızı ve muhteşem mücadelelere sahne olan bu haritada birbirinden farklı görevler yapacağınızı aktarabiliriz.

PUBG Mobile güncellemesi nasıl yapılır? Zombi moduna nasıl girilir? Kaç MB? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.