PUBG BlackPink sanal konser bileti nasıl alınır?

PUBG BlackPink konser bileti son günlerin en çok aranılanları arasındadır. Dünya çapında bilinen bir müzik grubu olan BlackPink, 2016 senesinde Güney Kore’de YG Entertainment tarafından sadece kız üyelerden kurulmuş bir topluluktur.

Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu BlackPink, PUBG oyunu iş birliği ile bir konser düzenlemeye hazırlanıyor. Jisoo, Jennie, Lisa ve Rose isimlerine sahip kız üyelerden oluşan müzik grubu BlackPink, sanal konserlere daha da fazla katılım sağlamak amacıyla böyle bir etkinliğin altına imzasını atıyor.

BlackPink müzik grubu yakından takip eden müzik serverler ise konserlere katılım sağlamak için biletlerin nereden ve nasıl alınacağını merak ediyor. PUBG BlackPink sanal konserlerinin 2022 yılı içerisinde Temmuz ayı etkinlik takviminin açıklanması şimdiden herkesi heyecanlandırıyor.

PUBG BlackPink Sanal Konserler Ne Zaman?

PUBG BlackPink konserleri ne zaman sorusu hem oyun severler hem de müzik severlerin en çok merak ettikleri arasında yer almaktadır. K-Pop kız grubu BlackPink’in yer alacağı sanal konserler, 2022 yılının Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.

PUBG BlackPink sanal konser bileti nasıl alınır?

• BlackPink sanal konserler için biletler 15 Temmuz itibarıyla satışa çıkarıldı.
• Oyunda yer alan sanal konserlerin 22-24 Temmuz 2022 tarihlerinde
• İkinci konserler ise 29-31 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Tüm PUBG oyuncuları BlackPink sanal konserlerine ücretsiz bir şekilde bilet alma hakkında sahip olmaktadır. Bunun yanında konseri izlemek isteyen oyuncuların ek bir varlık paketi satın almaları gerekmektedir.

PUBG Mobil BlackPink Nedir?

BlackPink müzik grubu Güney Koreli 4 kızdan oluşmaktadır. Dünyaca ünlü bir müzik grubu olan BlackPink, PUBG Mobile ile ortak anlaşmanın altına imzasını atarak ücretsiz sanal konserler vermektedir. Yine ilgili ortaklık çerçevesinde grubun en popüler albümünde Your Area’nın adına yer verilmektedir.

PUBG BlackPink sanal konser bileti nasıl alınır? - Resim : 2

PUBG Lamborghini Ne Zaman Gelecek?

PUBG Mobile, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamasında, Lamborghini ile ortak bir anlaşma gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu anlaşma ile belirli dönemler içerisinde oyuncular Lamborghini kazanma şansını elde edebilecek. 30 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen anlaşmanın detayları PUBG Mobile sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

PUBG BlackPink Sanal Konserler Saat Kaçta?

PUBG Mobil BlackPink konserlerinin ilki 22-24 Temmuz 2022, ikincisi ise 29-31 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kuzey ve Güney Amerika’da düzenlenecek olan BlackPink sanal konserlerine, PUBG Mobile oyuncuları ücretsiz katılabileceklerdir.

PUBG BlackPink sanal konser bileti nasıl alınır? ile ilgili etiketler PUBG Konser blackping sanal konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.