PUBG ağır silah modu neden kapalı?

PUBG ağır silah modu yani diğer ismiyle Payload mode; özel ağır silah, helikopter içeren ve klasik BR modundan daha farklıdır. Ağır silah modu tek ya da dört oyunculu takımlar halinde oynanabilir. Oyuncular ise PUBG ağır silah modu neden kapalı sorusuna yanıt aramakta.

Diğer adıyla Payload mode olan PUBG ağır silah modu, özel ağır silah, helikopter içeren ve klasik BR modundan daha farklı olan bir mod olarak bilindiğinden tek yada dört oyunculu takımlar halinde oynanabilmektedir.

PUBG Ağır Silah Modu Nasıl Oynanır?

Oyundaki 100 oyuncu ayakta kalan son takımın Chicken Dinner’ı kazanacağı bir lobi oluşturmaktadır. Moda giriş yaptığınız zaman Erangel haritasına bırakılırsınız. Ağır silah modunda ise el bombası fırlatıcıları, roketatarlar ve düşmanları devirmek için kullanılabilecek bir dizi ağır silahın kullanımını içeren bazı farklı türde eşyalar ve helikopterler bulunmaktadır. Mücadelelerde helikopterleri bir silah olarak da kullanabilmektesiniz.

PUBG ağır silah modu neden kapalı?

PUBG Ağır Silah Modunda Hangi Silahlar Vardır?

Ağır silah modu; M3E1-A, MGL, RPG, M79 40 MM, M134 MİNİ GUN gibi bazı ağır silahları içermektedir. Size verilen helikopterleri de bir silah olarak kullanabilme olanağına sahipsiniz.

PUBG Ağır Silah Modu Neden Kapalı?

PUBG Mobile’daki güncellemeleri görebilmek için ağır silah modu kapalı hale getirilmektedir. Etkinlikler veya yeni güncellemeler olduğunda ağır silah modu her zaman kapalı kalır.

PUBG ağır silah modu neden kapalı? ile ilgili etiketler PUBG Ağır Silah Modu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.