PTT'de ucuz ayçiçek yağı satılacak mı?

Ayçiçek yağındaki fahiş fiyat artışı sonrası PTT'de ucuz ayçiçek yağı satışı yapılacağı iddia edildi. PTT'nin sosyal tesislerinde basın mensupları ile buluşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Gıda alışverişi yapmak için markete özellikle süt ürünleri, ayçiçek yağı, zeytin yağı, ve yumurta gibi ürünlerde yapılan fahiş zamlara büyük tepki gösterdi.

Hükümet duruma el atarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnaflara çağrıda bulundu. Erdoğan, "Bu süreci böyle sürdürürseniz ağır cezalar sizleri bulabilir. Hakkı ile işinizi yapın, vatandaşımıza zulm etmeyin." dedi.

Yetkililer denetimlerini artırırken, sosyal medyada da PTT'de ucuz ayçiçek yağı satılacağı iddiası dile getirildi.

PTT'nin Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  bu yöndeki soruları yanıtladı.

"PTT'NİN UCUZ GIDA SATMAK GİBİ BİR GÖREVİ YOK"

PTT'nin ucuz ayçiçek yağı satacağı iddialarını yalanlayan Bakan Karaismailoğlu, şunları ifade etti:

"PTT'nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi yok, işlevi belli. PTT'nin bir alt şirketi olan PTT AVM diye bir şirketi var. Normal internet siteleri gibi binlerce ürün satılıyor. Üreticiler oradan satış yapabiliyorlar."

PTT'de ucuz ayçiçek yağı satılacak mı? ile ilgili etiketler PTT Ayçiçek YAG Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.