PttAVM 5 lt Biryağ fiyatı ne kadar, kaç TL? PTT online ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar PttAVM'de 5 lt Biryağ ayçiçeği yağının ne zaman satışa çıkacağını merak etmeye başladı. Ayçiçek yağına gelen zamlar sonrasında vatandaşların alış verişte zorlanması yeni kampanyaların habercisi oldu. Peki, PttAVM'de 5 lt ayçiçeği yağı fiyatı ne kadar, kaç TL?

Ayçiçek yağında artan fiyatlar vatandaşların belini bükmeye devam ederken PTT, E-ticaret platformu olan PttAVM üzerinden ucuz ayçiçek yağı satacağını resmen açıkladı. Posta ve Telgraf Teşkilatı'ndan (PTT) ayçiçek yağı ve temel gıda ürünlerindeki zamlara yönelik yeni bir hamle yapıldı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), Tarım Kredi Kooperatifleri’nin (TKK) yanı sıra Fiskobirlik ve Çaykur ürünlerini de online alış veriş platformunda satan PttAVM bu seferde ayçiçeği yağı satışına başlayacak. PTT kooperatiflerle satış ortaklığına giderek internet üzerinden indirimli olarak ayçiçek yağı satışı gerçekleştirecek.

PttAVM 5 lt Biryağ fiyatı ne kadar, kaç TL? PTT online ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak?

PTTAVM'DE AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

PTTAVM, Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO), Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ), Tarım Kredi Kooperatifleri’nin (TKK) yanı sıra Fiskobirlik ve Çaykur ürünlerinin indirimli online satışını yapmaya başladı. Ayçiçek yağı başta olmak üzere, zeytinyağı, şeker, bakliyat,un, salça gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların düşük olması için kooperatif ürünlerine ağırlık verilecek.

PTTAVM’de Ayçiçek yağ fiyatları ise, 5 litrelik ayçiçek yağları arasında ücretsiz kargo imkanı ile Abalı marka yağın 69,90 lira olduğu görülüyor. 1 litrelik Orkide ayçiçek yağın fiyatı ise 15,90 lira.

Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarına karşı kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. PTT ucuz ayçiçek yağı satacak. Ayçiçek yağı satışının ne zaman başlayacağı ve kadar olacağı merak ediliyor. İlk olarak, ayçiçek yağı başta olmak üzere, zeytinyağı, şeker, bakliyat, un, tuz, salça ve bal gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların aşağıya çekilmesi için kooperatif ürünlerine ağırlık verilecek. Ücretsiz kargo ile de üretici ve tedarikçilerin indirime destek vermesi sağlanacak.

 

 

PttAVM 5 lt Biryağ fiyatı ne kadar, kaç TL? PTT online ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler PTT PttAVM ayçiçek yağı Biryağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.