PTT saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? Cumartesi/Pazar günü PTT saat kaça kadar açık?

PTT saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? PTT, her gün yüzbinlerce kişiye mesai saatleri içerisinde hizmet veriyor. Vatandaşlar yola koyulmadan önce PTT çalışma saatleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Sabah saatlerinde gitmeyi düşünen kişiler ‘PTT saat kaçta açılıyor’ sorusuna cevap ararken akşam saatlerine doğru gidecekler ise ‘PTT saat kaçta kapanıyor’ sorusuna yanıt arıyor. İşte hafta içi ve hafta sonu mesai çalışma saatleri listesine göre PTT açılış kapanış saati!

PTT saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? Sabah erkenden işlemlerini sıra beklemeden halletmek isteyen kişiler 'PTT saat kaçta açılıyor' sorusunun cevabını ararken, akşam vakitlerinde ise 'PTT kaçta kapanıyor' sorusunun yanıtını araştırıyor. Mesai saatleri içinde her gün yüz binlerce kişiye hizmet veren kuruluşun açılış/ kapanış saatleri bilgisini buradan öğrenebilirsiniz. 2020 PTT çalışma saatleri takvimi ile hafta içi, hafta sonu Cumartesi/Pazar günü saat kaça kadar açık sorusu ile ilgili detayları da burada bulabilirsiniz.

Cumartesi açık olan PTT şubeleri hangileridir? İşte hafta sonu ...

İşte Ocak 2020 itibariyle hafta içi ve hafta sonu PTT çalışma saatleri;

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ 2020

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır. Türkiye'nin her yerinde bu çalışma saati sabittir. Diğer detayları aşağıdan okuyabilirsiniz.

PTT çalışma saatleri... PTT saat kaçta açılıyor/kapanıyor?

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ/PAZAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT ADRESİ

Öte yandan genel işler ve bilgi almak için PTT adresi de merak ediliyor. PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 444 1 788 numaralı telefonla ve info@ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

PTT saat kaçta açılıyor ve saat kaçta kapanıyor? Cumartesi/Pazar günü PTT saat kaça kadar açık? ile ilgili etiketler PTT ptt çalışma saatleri ptt haftaiçi çalışma saatleri ptt hafta sonu çalışma ptt kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.