PTT kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? PTT kargo çalışma saatleri

Türkiye’deki en eski kargo firması olan PTT kargo firması devlete ait olan kargo şirketidir. Kuruluşu 1840 yılından bu yana kadar olan bir kargo firmasıdır. Hem yut içine hem de yurt dışına hizmet veren bir firmadır. Ulaşımı ve güvenilirliği doğrultusunda en çok talep edilen kargo şirketi olmaktadır. Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yayılan covid 19 virüsünden dolayı insanlar alışveriş ihtiyaçlarını internet üzerinden yapmaktadırlar. PTT kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte detaylar

PTT yani Posta ve Telgraf Teşkilatıpek çok konuda hizmet veren bir kurum olarak bilinir. Bunlardan en bilineni ise genellikle; Mektup ve posta gönderimidir. Ayrıca taahhütlü gönderiler, Tebligat işlemleri, telgraf, havale işlemleri, hesap işlemleri, efektif işlemler, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri gibi pek çok işlemi bu kurumdan yapabilirsiniz. Ayrıca birde devlet tarafından sunulan maaş ve yardım ödemeleri de yapan bir kurumdur. PTT kargo cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. PTT kargo iletişim bilgileri işte detaylar. 

PTT KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR? 

Posta ve Telgraf Teşkilatı olarak bilinen PTT kargo firması Türkiye de bulunan en eski kargo şirketlerinden birisidir. 1840 yılından bu yana hizmet sunan bir firmadır. PTT’nin pek çok hizmet alanı bulunmaktadır. Bunlar; Mektup gönderme, posta ve yük ve eşya gönderme, havale işlemleri, EFT işlemleri, vergi ödemeleri gibi daha birçok işlevi bulunan bir kargo firmasıdır. Vatandaşlar tarafından merak edilen ve çokça araştırılan konulardan birisi PTT’nin saat kaçta açıldığı konusudur. PTT kargo firması şubeleri her gün, her hafta içleri sabah saat 08.30 da hizmet vermektedir. 

PTT KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR? 

Türkiye’de çalışmakta olunan birçok kargo firması hizmet sunmaktadır.  Bunlardan biri olan PTT kargo firması en çok talep edinilen kargo firmasıdır. Devlete ait şirketlerden birisi olan PTT kargo firması ülkemizde en yoğun çalışan kargo firmasıdır. PTT kargo hakkında saat kaçta kapanacağı konusu oldukça fazla merak edilmektedir. PTT kargo firması şubeleri her gün her hafta içi saat 17.30’da kapanmaktadır.  Cumartesi günleri ise 13.30’a kadar çalışılmaktadır. 

PTT KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

Türkiye’de en çok talep edinilen ve en hızlı ve güvenilir bir ulaşım iknaı sağlayan PTT kargo firması hakkında vatandaşlar hafta sonları da açık olup olmadığı merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki pazar günü hariç cumartesi günleri yarım gün çalışılmaktadır. Cumartesi günleri ise sadece bazı bölgeler açık olmaktadır.  Saatleri hakkında şunu diyebiliriz ki; Saat 08.30 ile 13.00 saatleri arasında bu kargo firması hizmet vermektedir. 

PTT KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Sizlere daha iyi bir iletişim sunan, Türkiye'nin her yerinden telefondan 7 gün 24 saat IVR yanisesli yanıt sistemi ve müşteri temsilcileri aracılığıyla sizlerin talep ve isteklerine yanıt olmaktadır. 444 1 788 Numaralı telefon ile talep ve istekleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. PTT kargo firmasının nerede olduklarını merak edenler için şunu diyebiliriz ki; Şehirden şehirde, İlçe ve semte göre farklılık göstermektedir. İnternet üzerinden size en yakın PTT şubesi adresine ulaşabilirsiniz. Ayrıca PTT adresi olarak genel merkez adresi sunulmuştur. Bu adres; Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No: 2 06050 Ulus / ANKARA olarak bilinir.

Bilinen telefon numarası ise

90 312 509 50 00 olmaktadır.

 

PTT kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? PTT kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler PTT kargo ptt kargo açılış kapanış çalışma saatleri iletşim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.