PTT den gelen sosyal yardım ödemesi mesajı ne demek? 1100 TL yardım parası evlere getiriliyor mu?

PTT den gelen sosyal yardım ödemesi mesajı vatandaşların rağbet ettiği konular arasında yer aldı. Pandemi sürecinde e-Devlet üzerinden başvurusu yapılan ve ihtiyaç sahibi ailelere verilen 1100 TL yardım parası evlere getiriliyor mu?

1100 TL sosyal yardım başvuruları e-Devlet üzerinden kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde koronavirüs salgınından etkilenen yardıma muhtaç aileler için başlatılan 1100 TL sosyal yardım parası bu yılda kesintisiz olarak veriliyor. Peki, PTT 1100 TL mesajı ne demek? Sosyal yardım ödemesi mesajı ne anlama geliyor?

1100 TL SOSYAL YARDIM ÖDEMESİ MESAJI

"1.100 TL tutarındaki tam kapanma sosyal yardımı ödemeniz en yakın zamanda konutunuzda teslim edilecektir." mesajı vatandaşlar tarafından ne anlama geldiği merak ediliyor. Gelen son bilgilere göre ise hem banka hesap bilgisi bulunmayan, hem de PTT kart kullanmayan kişilerin ise destek ödemeleri, Ramazan Bayramı'na kadar evlerine getirilerek ödeniyor.

PTT den gelen sosyal yardım ödemesi mesajı ne demek? 1100 TL yardım parası evlere getiriliyor mu?

PTT den gelen "Ödemeniz hazırdır" bilgilendirmesiyle karşı karşıya kalan vatandaşlar ödemelerin nasıl alınacağını merak ediyor. Banka hesap bilgisi olmayan ve PTT kart kullanmayan kişilerin ise destek ödemeleri, Ramazan Bayramı'na kadar konutlarına teslim ediliyor.

 

 

PTT den gelen sosyal yardım ödemesi mesajı ne demek? 1100 TL yardım parası evlere getiriliyor mu? ile ilgili etiketler Sosyal Yardım PTT sosyal yardım parası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.