PTT çalışma saatleri 2020! PTT hafta sonu saat kaçta açılır, saat kaçta kapanır?

PTT çalışma saatleri 2020! PTT saat kaçta açılır, saat kaçta kapanır? Her gün birçok kişiye hizmetine devam eden PTT'nin hafta sonu mesai saatleri, Pazar günleri açık olup olmadığı ve saat kaçta açılıp kapandığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte PTT'nin açılıp kapanış saati 2020…

PTT hafta sonu çalışma saatleri 2020! Sabah erken saatlerde beklemeden işlerini halletmek isteyen vatandaşlar, 'PTT saat kaçta açılıyor?' sorusunun cevabını arıyor. Akşam saatlerinde ise 'PTT saat kaçta kapanıyor?' sorusu gündeme geliyor. Mesai saatleri içerisinde birçok vatandaşa hizmet veren PTT'nin hafta sonu çalışma saatleri de merak ediliyor. PTT Cumartesi Pazar günleri açık mı?

PTT HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ 2020

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır. Türkiye'nin her yerinde bu çalışma saati sabittir.

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ PAZAR GÜNLERİ AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT çalışma saatleri 2020! PTT hafta sonu saat kaçta açılır, saat kaçta kapanır? ile ilgili etiketler PTT PTT çalışma saatleri 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.