PTT Bank emekli kredisi başvuru nasıl yapılır?

PTT Bank emekli kredisine yoğun bir ilgi gösteriliyor. 2020 PTT emekli kredisi faiz oranları ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

PTT Bank, emekliye ayrılan müşterilerine 1250 lira ila 80 bin lira arasında 60 aya kadar vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor. PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir?

PTT Bank, hiç şubeye gitmeden emekli vatandaşlara SMS üzerinden kredi onay imkanı sunuyor. Nakit ihtiyacı başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşlarımız 60 aya kadar vade seçenekleri doğrultusunda 1250 lira ila 80 bin lira arasında kredi alabiliyor. Emekli müşteriler PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası bilgilerini 3050’ye kısa SMS göndererek onay sürecine dahil oluyor.

Kredi için onay alan emekli vatandaşlarımız kredi için kimlik belgeleriyle PTT Bank’a başvuruda bululabiliyorlar.

PTT BANK 1250 LİRA KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

- T.C. vatandaşı olmak,
- 18 - 80 yaş aralığında olmak,
- Ödenmemiş kredi kartı taksiti bulunmamak,
- Aylık kazancın yarısının kredinin bir taksitini ödeyebilmesi,
- Düzenli bir gelir beyanında bulunabilmek,
- PTT maaş müşterisi veya PTT çalışanı olmak,
- Kredi miktarına uygun Hayat Sigortası yaptırılması.
- PTT kredi başvuru şartlarını sağlayan kişi nüfus cüzdanı ile beraber PTT şubelerinden birine giderek kredi için başvuru formu doldurmalıdır. Başvurusu uygun bulunan kişi PTT ile anlaşmalı olan bankalardan kredi çekebilme hakkına sahip olur.

 

PTT Bank emekli kredisi başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler PTT Bank Emekli Kredisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.