PTT Bank 1000 TL nasıl alınır? Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

PTT Bank 1000 TL nasıl alınır? Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi süresince yardıma muhtaç ailelere verilen 1000 TL’lik ödemeler PTT Bank üzerinden gerçekleştiriliyor. İşte 1000 TL pandemi yardımı detayları…

Pandemi sürecinde sosyal destek başvurularına devam ediliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında hane başına 1000'er lira desteği içeren 3. faz sosyal destek başvuruları e-Devlet üzerinden devam ediyor. T.C kimlik numarası ile yapılabilen pandemi yardımı başvuruları bir kaç adımda sona eriyor.

Pandemi 1000 TL sosyal yardım desteği başvurusu, E-Devlet girişi ile internet üzerinden kolayca gerçekleştiriliyor. Ancak yoğunluğun önüne geçebilmek adına TC Kimlik Numarası'nın son hanesine göre haftanın belirli günleri sosyal yardım desteği için başvuru işlemleri alınıyor.

SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuran kişinin hanesinde aşağıda belirtilen kapsamlarda yer alan birinin bulunması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır:
Pandemi Sosyal Destek Programı Faz 1 ve Faz 2 kapsamında verilen 1000 TL'lik nakdi destekten faydalanmış olanlar,
5510 sayılı Kanunun 4/a maddesi kapsamındaki kamu işçileri,
5510 sayılı Kanunun 4/c maddesi kapsamındaki memurlar,
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'ndan gelir veya aylık alanlar (emekliler),
İŞKUR İşsizlik Ödeneğinden faydalananlar,
İŞKUR Kısa Çalışma Ödeneğinden faydalananlar

PTT Bank 1000 TL nasıl alınır? Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler PTT Bank Sosyal yardım başvurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.