PTT ayçiçek yağı satışı başladı mı? Fiyatı ne kadar? PTT ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır?

Ayçiçek yağı ve diğer temel gıda fiyatlarına oluşan dalgalı fiyatlar sonrası başta PTT ve diğer kooperatifler devreye alındı. Vatandaşların ucuz ayçiçek yağı alımı için PTT haberlerini takip etmesi gerekiyor. Peki, PTT indirimli ucuz ayçiçek yağı satışı başladı mı? Fiyat ne kadar?

PTT ucuz ayçiçek yağı fiyatı ne kadar olacak sorusu gündemde. Temel gıda fiyatlarında oluşan dalgalı seyir sonrası kooperatiflerin ve PTT'nin ortaklığında ucuz ve indirimli ürünlerin satışı başlatılacak. Peki, PTT ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır? Fiyatı ne kadar?

Ayçiçek yağına gelen zamlar, vatandaşları düşündürüyor. Bu zamlar sonrası PTT, ayçiçek yağı satışı ile ilgili önemli bir karar aldı. Buna göre PTT kooperatiflerle işbirliği yaparak ucuz ayçiçek yağı satışına başlayacak.

PTT UCUZ AYÇİÇEK YAĞI SATIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO),Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ),Tarım Kredi Kooperatifleri’nin (TKK) yanı sıra Fiskobirlik ve Çaykur ürünlerinin de online satış yapan PttAVM.com’a dahil edilerek, bu kooperatiflerin şubesinin bulunmadığı yerlerde de internet üzerinden indirimli ürün satılacak.

PTT ayçiçek yağı satışı başladı mı? Fiyatı ne kadar? PTT ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır?

İlk olarak, ayçiçek yağı başta olmak üzere, zeytinyağı, şeker, bakliyat, un, tuz, salça ve bal gibi temel gıda ürünlerinde fiyatların aşağıya çekilmesi için kooperatif ürünlerine ağırlık verilecek.

PTT ayçiçek yağı satışı başladı mı? Fiyatı ne kadar? PTT ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır? - Resim : 2

PTT UCUZ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI NE KADAR?

Ürünlerin henüz fiyatları belli olmadı. Kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı henüz başlamadı.

PTT ayçiçek yağı satışı başladı mı? Fiyatı ne kadar? PTT ucuz ayçiçek yağı nasıl alınır? ile ilgili etiketler PTT ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.