PSV, Sporting Lisbon'u 3-2 yendi!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda PSV Eindhoven, Sporting Lisbon'u 3-2 yendi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda PSV Eindhoven, Sporting Lisbon'u 3-2 yendi.

PSV Eindhoven, 19. dakikada Donyell Malen'in golüyle 1-0 öne geçti. Topu cezasahası sol ön çizgisi yakınına taşıyan Malen, şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

25. dakika Bruma'nın cezasahası sağ içine taşıyıp ortaya çıkardığı topu Coates, kendi kalesine gönderdi ve PSV 2-0'ı buldu. 37. dakikada Hendrix'in Bolasie'ye cezasahası içinde yaptığı harekete hakem penaltı dedi. Bir dakika sonra Bruno Fernandes, beyaz noktadan ağları havalandırdı ve skoru 2-1 yaptı.

İlk yarıyı PSV 2-1 önde tamamlarken; 41'de soldan kullanılan köşe vuruşunda Baumgartl ceza sahasındaki karambolde ağları havalandırdı ve PSV'yi 3-1 öne gçeirdi. Maçta kapanışı Pedro Mendes yaptı. Açılış golünde olduğu gibi Mendes, cezasahası sol ön çizgisi yakınından güzel bir vuruşla ağları havalandırdı ve maçın skorunu ilan etti.

 

 

 

PSV, Sporting Lisbon'u 3-2 yendi! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Hollanda Portekiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.