Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Arda Kural'ın bu itirafları çok konuşulacak

2000’li yıllara damgasını vuran Emre Komutanım dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle hafızalara kazınan 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural geçirdiği zor zamanlarda yanında sadece Ece Erken’in olduğunu itiraf etti. Kural ayrıca Sarp Levendoğlu'nun da kendisini kıskandığını söyledi.

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan, Emret Komutanım dizisiyle 2000’li yıllara damgasını vuran Arda Kural yıllar sonra çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Emret Komutanım dizisinde Ferit karakterini canlandıran ve o dönem kendisine psikoz teşhisi konulan Arda Kural yaşadığı zor günleri atlattı. Hastalıkla mücadele ettiği yıllarda zor günler geçiren Kural yaşadıklarından söz etti.

Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Arda Kural'un bu itirafları çok konuşulacak

Kural, hastanede yattığı süreçte kendisini ziyaret eden tek kişininin ünlü sunucu Ece Erken olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: "Kendi içimde çözebileceğim bir problemim vardı. Şu dönemde ise konuştuğum bir kişi yok. Ama Ece Erken'i çok severim. Beni hastanede ziyaret eden tek kişi. Ece bir tanedir."

"Kızgın ya da kırgın olduğunuz birileri var mı?" sorusu karşısında oldukça açık sözlü olan Kural, "Emret Komutanım dönemindeki bazı oyuncu arkadaşlarıma kırgınım. Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan" yanıtını verdi.

Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Arda Kural'ın bu itirafları çok konuşulacak - Resim : 2


''SARP LEVENDOĞLU BENİ KISKANIYORDU''

Sarp Levendoğlu ile Emre Komutanım dizisinin çekimlerinde zaman zaman sıkıntılar yaşadığını da itiraf eden Kural, "Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar. 'Ben de sizden daha fazlayım' gibi garip tavırlara girmedim. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı." ifadelerine yer verdi.

 

''HASTANEDE YATTIĞIM SÜREÇTE KENDİMİ BULDUM''

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde geçen zorlu 20 günden de bahseden Kural, "Yazılanlar gibi şizofren değil, psikozdum. Hastane iyi geldi tabi. Çok korkulacak bir şey değil. Duygusal bir yapım vardı, içimde çözemediğim problemleri çözmeye yardımcı oldu. Kendimi bulabildim, memnunum" sözlerini sarf etti.

Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Arda Kural'ın bu itirafları çok konuşulacak ile ilgili etiketler Ece Erken Sarp Levendoğlu Arda Kural Emret Komutanım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.