Psikolojisi bozulmuştu... Bir döneme damga vuran şarkıcı Engür Kalender'in evinden kamyonlarca çöp çıktı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in kendi plak şirketinden şöhret ettiği şarkıcı Engür Kalender'in psikolojik sorunlar yaşadığını ve çöp evde yaşadığını açıklamıştı. Onur Akay, Engür Kalender'in evinin belediye tarafından temizlendiğini ve evden 2 kamyon çöp çıktığını duyurdu. Ayrıca Akay, Kalender'in evinden çıkan çöplerin arasından ölü kedi yavrularının bile çıktığını ifade etti.

Onur Akay, bir dönem yaptığı albüm ve sahne çalışmaları ile ünlenen şarkıcı Engür Kalender'in çöp evde yaşadığını duyurmuştu. Akay, Kalender'in eski şöhretini kaybedince psikolojisinin bozulduğunu, çöp evde yaşadığını ve evden gelen kötü kokular nedeniyle mahalle sakinlerinin rahatsız olduğunu köşesine taşımıştı.

engur-kalender

 Onur Akay, bir dönemin ünlü şarkıcısı için yardım çarğısında bulunmuş ve ''Kendisinden şikâyetçi olan komşuları o evin temizlenmesini istiyor. Engür Kalender babasının ölümü ile derinden sarsılmış ve alerjik astım rahatsızlığından sonra ise sesinde sorunlar yaşamıştı. Buradan sanat camiasına seslenmek istiyorum. Engür Kalender’in tedavi edilmesi gerekiyor ve yardıma ihtiyacı var.'' ifadelerini kullanmıştı. Onur Akay'ın çağrısı yanıt buldu. Şişli’de bir apartman dairesinde yaşayan Engür Kalender’in evi temizlendi. Evden kamyonlarca çöp çıktı.

engur-kalender-cop-ev

 ONUR AKAY'IN ÇAĞRISI YANIT BULDU

Onur Akay, bugünkü yazısında Kalender’in evinin temizlendiğini ve şarkıcının Şişli’de bulunan evinden 2 kamyon çöp çıktığını duyurdu. İşte Onur Akay'ın o yazısı...

 

BELEDİYE EKİPLERİ EVİNİ TEMİZLEDİ

İbrahim Tatlıses’in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender’in, çöp evde yaşadığını yazmıştım. Psikolojik sorunları olan Engür Kalender’in, annesi ile yaşadığı evi Şişli Belediyesi temizledi.

EVDEN KEDİ YAVRUSU ÖLÜLERİ ÇIKTI!

Komşularından edindiğim bilgiye göre, Şişli’de bulunan evden 2 kamyon çöp çıkmış, evin içinde ne su ne de elektrik varmış. Hayvan pislikleri ve küflü eşyalarla dolu evden, ölü kedi yavruları bile çıkmış. Evin kapısı açılınca ortalığı saran koku yüzünden insanlar o sokaktan bile geçmekte zorlanırken, alerjik astım rahatsızlığı bulunan Engür ve annesi o evde nasıl yaşadılar akıl erdirmek zor.  


Ne belediyeye, ne polise, ne de komşularına kapıyı açmıyordu. Evine sadece camdan sokak kedileri girebiliyordu. Evden gelen koku apartman sakinlerini canından bezdirmişti. Engür ise komşularını tehdit ediyor, bağırıyor, apartman boşluğuna eşyalar fırlatıyor ve yaşadığı çevredeki insanlara çok zor günler yaşatıyordu. Evinin balkonundan tencere gibi eşyalar fırlatarak başta İbrahim Tatlıses olmak üzere Mahsun Kırmızıgül ve Seda Sayan gibi bazı sanatçılara da hakaretler yağdırıyor ve tüm mahalle onu film izler gibi izliyordu.    

 












































Psikolojisi bozulmuştu... Bir döneme damga vuran şarkıcı Engür Kalender'in evinden kamyonlarca çöp çıktı ile ilgili etiketler Onur Akay Çöp Şişli Engür Kalender çöp ev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.