PSG'ye üst üste iki şok! Neymar'ın acı dolu anları

Fransa 1. Futbol Ligi'nin 14. haftasında Paris Saint-Germain'in, Olympique Lyon'a 1-0 yenilerek liderliği kaptırdığı maçta, Neymar ciddi şekilde sakatlandı. Brezilyalı ünlü sporcu ayak bileğinden sakatlandı. Neymar'ın ayak bileği daha önce kırılmıştı.

Haftanın son karşılaşmasında PSG, Olympique Lyon'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında Olympique Lyon, Kadewere'nin 35. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci devrede her iki takımdan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Lyon'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

NEYMAR'I KAYBETTİ

Ne olduysa uzatma dakikalarında oldu. PSG'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar, 90+6.'da Mendes ile girdiği mücadelede ayak bileğinden sakatlandı. Neymar 90+8. dakikada sedye ile oyundan çıkarılırken gözyaşlarını tutamadı. Mendes ise kırmızı kart gördü.

Ev sahibi takım, bu skorla 28 puanda kalırken, liderlik koltuğunu Lille'e kaptırdı ve 3. sıraya yerleşti. Lyon ise puanını 29'a yükselterek 2. sıraya yerleşti.

PSG'ye üst üste iki şok! Neymar'ın acı dolu anları ile ilgili etiketler Neymar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.