PSG'de mağlubiyetin faturası Neymar'a kesildi! Yıldız oyuncu topun ağzında...

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen Paris Saint Germain (PSG)'de yönetim faturayı Brezilyalı yıldıza kesti. Yıldız isim sezon sonunda transfer listesine konulması muhtemel görünüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Real Madrid ile oynanan maçın ardından röbanş maçının ardından Neymar'ın düşük formu bardağı taşırdı. İspanyol basınında çıkan haberlere göre PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin yenilginin faturasını Brazilyalı süperstara kesti.

Alınan kararda 30 yaşındaki Neymar'ın gece hayatının ve menajeri olan babasının kulüple olan bağının da etkili olduğu belirtilirken, Al-Khelaifi'nin olaya bizzat el atacağı iddia edildi. 

BARÇA EN BÜYÜK ADAY

Tarihin en pahalı oyuncusu unvanıyla katıldığı Fransız temsilcisinde 135 maça çıkan Neymar, tüm kulvarlarda 91 gol atıp 57 kez de takım arkadaşlarının attığı gollerde pay sahibi oldu. Özellikle Mbappe'nin olağanüstü formu ve sezon başı gerçekleşen Messi transferi nedeniyle sönük kaldığı tahmin edilen Brezilyalının olası ayrılığında ilk tercihinin eski kulübü Barcelona olması bekleniyor.

 

 

PSG'de mağlubiyetin faturası Neymar'a kesildi! Yıldız oyuncu topun ağzında... ile ilgili etiketler Neymar PSG neymar neden oynamıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.