Lionel Messi ilk golünü Manchester City'ye attı, Paris Saint-Germain 3 puanı 2-0'la aldı

Devler Ligi'nin 2. haftası dev bir maça sahne oldu... Bir yanda Messi, Neymar, Mbappe; diğer yanda Grealish, Sterling, De Bruyne... Paris Saint-Germain ile Manchester City, A Grubu'nda kapışmasında Lionel Messi ve arkadaşları 2-0 kazandı. Gecenin sürprizine ise Real Madrid'i Madrid'de yenen Moldova'nın Sheriff takımı imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Paris Saint-Germain evinde Manchester City'yi 2-0 mağlup etti. Fransız devine Parc des Prince'te 3 puanı getiren golleri 8'de Idrissa Gueye, 74'te Lionel Messi kaydetti.

Devler Ligi hayaline bir türlü ulaşamayan Fransız ekibi PSG, bu yıl Lionel Messi'li kadrosuyla şampiyon olmak istiyor. Mauricio Pochettino'nun takımı ilk hafta Belçika şampiyonu Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Messi'nin PSG formasıyla ilk golünü attığı maçta galip gelen Paris ekibi, Ligue 1'e de 8'de 8'le başlamıştı.

Manchester City ise hafta sonu Premier League'de son şampiyon Chelsea'yi deplasmanda tek golle devirmenin moraliyle PSG karşısına çıktı. İlk hafta evinde RB Leizpzig'i 6-3 mağlup eden Pep Guardiola'nın takımı çok formdaydı ancak Messi ve arkadaşları kazanan taraf oldu.

Lionel Messi ilk golünü Manchester City'ye attı, Paris Saint-Germain 3 puanı 2-0'la aldı

REAL MADRİD'E SOĞUK DUŞ!

Devler Ligi'nde gecenin sürprizi D Grubu'nda yaşandı. Moldova'nın Sheriff takımı İspanyol devi Real Madrid'i deplasmanda 1-2 mağlup etti. İlk yarıyı Yaxshiboyev'in golüyle 0-1 önde kapatan Sheriff, 65'te Karim Benzema'nın penaltı golüyle yakalandı ama 89'da Thill'in golibiyet golü tarihi zaferi getirdi.

Sheriff gruptaki ilk maçında da Shakhtar Donetsk'i 2-0 mağlup etmişti. D Grubu'nun diğer maçında Shakhtar Donetsk ile İnter 0-0 berabere kaldı. 

Lionel Messi ilk golünü Manchester City'ye attı, Paris Saint-Germain 3 puanı 2-0'la aldı - Resim : 2

Lionel Messi ilk golünü Manchester City'ye attı, Paris Saint-Germain 3 puanı 2-0'la aldı ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Manchester City Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Lionel Messi sheriff
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.