PSG Lille maçı hangi kanalda? Fransa Kupası'nda rövanş gecesi!

Paris Saint Germain Lille Fransa Kupası rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak ve saat 19:45'te başlayacak olan maçta kazanan üst tura çıkıyor. Lig 1'de liderliğini 63 puanla sürdüren Lille nefesini ensesinde hissettiği PSG ile bu kez kupada karşı karşıya geliyor. İlk maç 0-0'lık eşitlikle sonuçlanmıştı.

PSG Lille maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Fransa Kupası rövanş maçına çıkacak olan Paris Saint Germain ile Lille 0-0'ın rövanşında kozlarını paylaşacak.

PSG LİLLE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fransa Kupası son 16 turu heyecanı devam ediyor. Paris Saint Germain (PSG) ile Lille karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in ilk 11'de olup olmadığı da merak konusu oldu. Peki, Paris Saint Germain (PSG) - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

PSG - Lille maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Fransa Kupası'nda heyecan devam ediyor. Son 16 turunda PSG ile Lille kozlarını paylaşacak. Maçın detayları futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Paris Saint Germain (PSG) - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

PARIS SAINT GERMAIN (PSG) - LILLE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Paris Saint Germain (PSG) - Lille maçı 17 Mart Çarşamba günü saat 19:45'te beIN Sports 4'te canlı yayınlanacak.

PSG Lille maçı hangi kanalda? Fransa Kupası'nda rövanş gecesi! ile ilgili etiketler PSG psg lille maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.