PSG Coin nedir? Avrupa'nın dev kulüpleri kripto mücadeleye başladı! Dört büyükler de sırada!

Kripto para borsalarında artık Avrupa'nın dev kulüpleri de yer alıyor. Saha içi mücadeleyi kripto para piyasasına aktaran iki kulüp PSG ve Milan oldu. Psg Coin ve ACM coin olarak işlem görmeye başlayan kripto paraları artık taraftarlar da takibe aldı.

PSG Coin ve ACM coin olarak kripto para borsalarında işlem görmeye başlayan coinler taraftarların radarına girdi. Avrupa'nın dev iki kulübü Paris Saint Germain ve AC Milan artık sahadaki mücadeleyi kripto para borsalarına taşıdı.

PSG COİN NEDİR?

Futbolseverlerin yakın takibinde yer alan futbol ligleri, bu kez kripto para alışverişi yapan yatırımcıların odağında yer almaya başladı. Bunun en çok dikkat çeken iki örneği ise ACM ve PSG coin oldu. İlk etapta taraftarların rağbet gösterdiği PSG ve ACM coin, uluslararası kripto para borsalarında işlem görmeye başlayınca futbolla ilgili ilgisiz pek çok kişinin yakın takibine girdi.

Takımların karşılaşmalarda aldığı galibiyet ve mağlubiyete göre pozitif veya negatif işlem görebilen coinler, kripto para yatırımcılarının işlem yönünü belirlemesi açısından bu karşılaşmaları yakından takip etmesine teşvik etti.

DÖRT BÜYÜKLER DE SIRADA

Fan token olarak da bilinen bu yapı, Türkiye’de ilk olarak Galatasaray tarafından hayata geçirilmiş ardından ise Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş tarafından da gündeme alınmıştı.

Türk kulüplerine ait tokenlerin uluslararası borsaların tamamında ne zaman işlem göreceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

PSG Coin nedir? Avrupa'nın dev kulüpleri kripto mücadeleye başladı! Dört büyükler de sırada! ile ilgili etiketler PSG psg coin nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.