PSG Bayern Münih maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?

PSG Bayern Münih maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda PSG ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. PSG Bayern Münih maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Paris Saint Germain Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte detaylar…

PSG Bayern Münih maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda Bayern Münih deplasmanda Fransız ekiplerinden PSG ile karşılaşıyor. Gruptaki en önemli maçlardan birisi olarak gösterilen müsabakada her iki tarafta galibiyet istiyor. Peki, PSG Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir?

20 Ekim 2020 Salı akşamı saat 22.00'da başlayacak olan PSG Bayern Münih karşılaşması Bein Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Parc des Princes’de oynanacak olan PSG Bayern Münih maçında Mateu Lahoz düdük çalacak.

PSG ile Bayern Münih takımları tarihlerinde 4. Kez karşı karşıya gelecekler. Daha öncesinde oynanan 3 maçtan 2’sini PSG diğerini ise Manhcester United kazanmıştı. İki takım arasında son olarak 6 Mart 2019 tarihinde oynanan karşılaşmayı Manchester United deplasmanda 3-0 kazanma başarısı göstermişti.

PSH BAYERN MÜNİH MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

PSG Bayern Münih maçı 20 Ekim Salı akşamında saat 22.00’dan itibaren Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bunun yanında Azerbaycan kanalı olan CBC Sport’tan da PSG Bayern Münih maçını şifresiz olarak izlenebilir.

PSG Bayern Münih maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler PSG Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.