PSG Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

PSG Bayern Münih maçı ne zaman? 2020 Şampiyonlar Ligi finalinde PSG ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. PSG Bayern Münih maçı saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? İşte detaylar…

Ve 2020 Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oldu. Yarı final maçlarında rakiplerini kupanın dışına iten PSG ile Bayern Münih takımları Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle son 16 turundan itibaren tek maç sistemine göre oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında heyecan son bulmuş olacak.

PSG BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

PSG ile Bayern Münih takımları Şampiyonlar Ligi finalinde 23 Ağustos Pazar gecesinde Luz Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Saat 22.00’da başlayacak olan PSG Bayern Münih maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca bu mücadeleyi futbolseverler CBC Sport kanalı üzerinden şifresiz olarak canlı takip edebilecekler.

PSG Bayern Münih maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler PSG Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.