PSG Başakşehir maçının Irkçı hakemi Sebastian Colţescu kimdir?

PSG Başakşehir maçının ırkçı hakemi kimdir merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi grup maçında PSG Başakşehir karşı karşıya geldi. Rumen hakemin Pierre Webo'ya ırkçı saldırısından sonra taraftarlar rumen hakemin kim olduğunu araştırmaya başladı.

PSG Başakşehir maçının ırkçı hakemi kimdir, düdüğünü asacak mı sorularının yanıtı haberimizde.

PSG BAŞAKŞEHİR MAÇININ IRKÇI HAKEMİ KİMDİR?

Constantin Sebastian Colțescu, 6 Mayıs 1977 yılında Craiova, Romanya dünyaya gelmiştir.

Maçın Romanya Futbol Federasyonu'ndan gelen hakemi Ovidiu Hategan, Başakşehir'in teknik ekibinde yer alan, yardımcı antrenör Pierre Webo'ya 16. dakikada kırmızı kart gösterdi.

Başakşehir sahadan neden çekildi? | Başakşehir maçı neden durdu? | Pierre webo ırkçılık skandalı

Pierre Webo, sahadan ayrılırken kendisine yönelik ırkçı ifadeler kullanıldığını söyledi. Ardından soyunma odasına gitti.

Bu diyalogun ardından Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ve oyuncu Demba Ba, dördüncü hakem Sebastian Colţescu'nun Webo'ya yönelik ırkçı sözler sarf ettiğini söyledi.

Saha kenarında UEFA gözlemcilerinin de bulunduğu bir alanda yaklaşık 10 dakika süren tartışmalar sırasında PSG'nin Mbappe ve Neymar başta olmak üzere bazı oyuncuları da Webo'da destek oldu ve 4. hakeme tepki gösterdi. Ardından iki takım oyuncuları ve teknik ekipler sahayı terk ederek soyunma odalarına gitti.

PSG Başakşehir maçının Irkçı hakemi Sebastian Colţescu kimdir? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyon PSG Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.