Thomas Tuchel: Başakşehir hafife alacağımız bir takım değil

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Medipol Başakşehir’in Türkiye liginin son şampiyonu olduğunu belirterek, “Boşluk verirsek rakibin gol atma yeteneği, karşı atak geliştirme özellikleri oldukça fazla. Hafife alacağımız bir takım değil” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. haftasında yarın Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan Fransız ekibi Paris Saint-Germain’de teknik direktör Thomas Tuchel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oyuncularıyla maçın ciddiyeti hakkında konuştuklarını aktaran Tuchel, “Herkesin anladığına eminim. Söylemimizde bir değişiklik olmadı. Manchester United ve Leipzig’in ardından 3. final olacak ve biz bunu kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Grubu lider olarak bitirme şanslarının bulunduğu yönünde gelen bir soruyu deneyimli çalıştırıcı, “Kazanmak istiyoruz, önce ona odaklanmamız gerekir. Sonuç kontrol edilebilir bir şey değil. 1. olmak tabii ki avantaj. Ama en önemlisi karakterimizi ortaya koymak. Başakşehir, Türkiye şampiyonu. Basite alacağımız bir takım değil” diye cevaplandırdı.

İRFAN CAN OLDUKÇA ETKİLİ BİRİ

Leipzig'e 3 gol atan İrfan Can Kahveci için özel bir önlem almayı düşünüp düşünmediklerine ilişkin Tuchel, “Tehlikeli şutları var, oldukça etkili biri. Bizim maçı karşı sahada tutmamız lazım. Manchester United maçında gösterdiğimiz performansı sergilememiz gerek. Boşluk verirsek rakibin gol atma yeteneği, karşı atak geliştirme özellikleri oldukça fazla. Risk alamayız” şeklinde konuştu. 

Thomas Tuchel: Başakşehir hafife alacağımız bir takım değil ile ilgili etiketler PSG İrfan Can Kahveci thomas tuchel Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.