PS4’te Uncharted oynayanları ilgilendiren haber: Eski dosyalarını PS5’e taşıyabilecekler

Nouhty Dog’un yaptığı Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın yeni jenerasyona uyarlandığı versiyonu PS5’e çıkacak. Oyunu PS4’te oynayanlar ise save dosyalarını PS5’e taşıyabilecekler.

Play Staiton’ın en sevilen serilerinden Uncharted’ın son oyunu Uncharted 4: A Thief’s End’in de olduğu Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS 5’te yeni jenerasyona uyarlanarak yer alacak. PC’de de yer alacak oyunu daha once PS4’te alanları ilgilendiren bir açıklama geldi.

Play Staiton, sosyal medyadan yaptığı açıklamada oyunu daha once PS4’te oynayanların save dosyalarını ve aldıkları kupaları PS5’e taşıyacabileceklerini bildirdi. Söz konusu taşımanın ücreti ise 10 euro/10 dolar olacak.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection’ın PS 5 için yapılan remastered versiyonunun satış fiyatı ise 49,99 dolar/49,99 euro olarak belirlendi. 28 Ocak’ta çıkacak oyun Türkiye’de 439 liradan satışa çıkacak. Oyunun PC için çıkış tarihi ve fiyatı ise belirsizliğini koruyor.

 

 

PS4’te Uncharted oynayanları ilgilendiren haber: Eski dosyalarını PS5’e taşıyabilecekler ile ilgili etiketler uncharted legacy of thieves collection ps5 save dosyası play staiton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.