Provokatör muhabirden yeni paylaşım

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin basın toplantısını sabote eden muhabir Musab Turan, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Turan'ın paylaşımında Sedat Peker'in hemen her videosunda kullandığı bir cümleyi kullanması dikkat çekti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği provokatif soruyu Instagram hesabından yayınlayan ve ardından silen Musab Turan, yeni bir paylaşımda bulundu.

Anadolu Ajansı'ndaki işinden kovulan ve hakkında suç duyurusunda bulunulan Turan, eski bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

SEDAT PEKER'İN SIKÇA KULLANDIĞI CÜMLEYİ KULLANDI

Ailesinde FETÖ ile iltisaklı isimlerin olduğu tespit edilen Turan'ın, paylaşımında Sedat Peker'in videolarında sık sık kullandığı bir cümleyi kullanması dikkat çekti.

2018 yılında paylaştığı bir fotoğrafı hikaye bölümüne ekleyen Turan, "40 yaşın üstündekilere meram anlatmak zor. Kıvılcım haliyle gece gündüz inovasyon çalışan, kor aleve dönecek 'genius'larımız var bizim" ifadesini kullandı.

Turan'ın bu paylaşımı akıllara Peker'in "Ben 40 yaşından küçüklere anlatacağım, büyükler misafir" şeklindeki sözlerini getirdi.

İşte o paylaşım:

Provokatör muhabirden yeni paylaşım

Provokatör muhabirden yeni paylaşım ile ilgili etiketler Instagram Anadolu Ajansı Sedat Peker musab turan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.