İşte provokatör Akinan'ın gerçek yüzü

Elazığ depreminde enkaz altında vatandaşlar kurtarılmayı beklerken, sarf ettiği sözlerle büyük tepkİ çeken ve kurtarma ekiplerinin morallerini bozmaya çalışan Oda TV yazarı Serdar Akinan gerçek niyetini 7 yıl önce Gezi Parkı eylemlerinden sonra ortaya koymuştu. O zaman bir internet sitesinin sabah gündemi programına katılan Akinan Gezi Parkı eylemlerinde ABD destekli bir medya kurması için 1 milyon dolar destek aldığını itiraf etmişti.

Hakkında Elazığ Valiliği'nce suç duyurusunda bulunulan Akinan medyada yeni oluşum içinde olduğunu ve bunun için Amerika'dan 1 milyon dolarlık bir destek geldiğini itiraf etmişti.

 GEZİ PROVOKASYONUNDA BAŞLAYAN SÜREÇ

Bir internet sitesinin haber toplantısında katılan Akinan'ın Türkiye'de yeni bir oluşum içine girdeklerini ve bunun kaynağının ABD'den sağlandığını kendisinin de bunun altına imza attığını açıkça itiraf etmişti. Akinan şöyle konuşmuştu:

GİDİŞATTAN MEMNUN OLMAYANLAR VURGUSU

"Gezi sürecinin sonuna doğru Türkiye'de gidişattan memnuniyet duymayan bir kısmı Türkiye bir kısmı Amerikab'da yaşayan bir çok üst düzey yönetici biraraya gelmiş ve demorkasinin gelişmesi için bağımsız medyaya ihtiyaç var biz de buna para koyacağız demiş. Bunlar bana geldiler dediler ki Türkiye'de biz medyaya yatırım yapacağız. Kuralları belirleyelim. Bana bir kurallar çerçevesi dayattılar. Ve bunu kabul ettim."

 

 

İşte provokatör Akinan'ın gerçek yüzü ile ilgili etiketler Elazığ deprem suç duyurusu serdar akinan yeni oluşum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.