Provokatif "pantolon" manşetine gözaltı!

Kocaeli’de geçirdiği kaza sonrası bunalıma girip intihar eden İsmail Devrim'in "oğluna pantolon alamadığı için intihar ettiğini" ileri süren haberi yapan yerel gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı. Demir'in iddiası, Valillik, Başsavcılık ve Devrim'in hala çalışanı olarak gözüktüğü firma tarafından yalanlanmıştı. Devrim'in oğlu da olay günü verdiği ifadede babasının kaza sonrası bunalımda olduğunu söylediği ortaya çıkmıştı.

Kocaeli Körfez Hereke'de ikamet eden, İsmail Devrim geçirdiği kaza sonrası bunalıma girerek intihar etmişti.

Yaşanan acı olayı "Oğluna pantolon alamadığı için intihar etti" başlığı ile speküle eden yerel gazeteci Ergün Demir gözaltına alındı.

Demir, ifade vermesi için İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağırıldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne giden Ergün Demir için burada Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltı işlemi başlatıldı.

Sağlık kontrolünden sonra Demir, olayla ilgili soruşturmayı yürüten Hereke Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

BAŞLIK DA İDDİALAR DA YALAN ÇIKTI

Demir'in manşetten yayınladığı ve muhalif medya ve siyasiler tarafından malzeme haline getirilen olayın aslının ise hiç de aksedildiği gibi olmadığı belgeleri ile ortaya çıkmıştı.

Oğlunun jandarmada verdiği ifadesinde babasının geçirdiği kaza sonrasında işe gidemediği, bunalımda olduğu belirtmişti.

Savcılık da yaptığı soruşturma sonucu benzer bulgulara ulaşmıştı.

Çünkü parasızlık ve işsizlik nedeni ile oğlunun okula giderken giyeceği pantolonu alamamayı gururuna yediremediği için intihar ettiği ileri sürülen İsmail Devrim'le ilgili iddiaların hiçbiri doğru değildi. 

İşsiz denilen Devrim'le ilgili bir açıklama ise öldüğü güne kadar kadrolu elemanı olduğu firmadan yapılmıştı. 

İsmail Devrim işsiz olduğu için değil, raporlu olduğu için işe gitmiyordu. 

Oğlunun ifadesi de bunu teyit ediyordu. Devrim, omzundaki sakatlık nedeniyle bir daha çalışamayacağını düşünerek bunalıma girmişti. 

 

 

Provokatif "pantolon" manşetine gözaltı! ile ilgili etiketler Kocaeli körfez ilçesi pantolon alamadığı için intihar etti iddiası ismail devrim ergün demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.