Provokatif görüntüleri paylaşan Banu Özdemir'den ilginç özür!

İzmir'deki camilerde gerçekleştirilen Çav Bella provokasyonunu sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi. Özdemir'in özür dilediği yazılı açıklamasında dahi olayın bir algı operasyonu olduğunu iddia etmesi dikkati çekti.

İzmir bugün kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen provokatif bir sabotaja sahne oldu. İldeki bazı camilerin hoparlörlerinden Çav Bella şarkısı seslendirildi.

CHP'nin eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in de sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşması büyük tepki topladı.

Yaşanan gelişmeler üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Özdemir'in parti ile bir ilişkinsinin bulunmadığını iddia etti.

Özdemir'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş bir çok fotoğrafının ortaya çıkması ise olayın boyutunu değiştirdi.

Gelen tepkiler üzerine Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile özür diledi. Şu anda CHP'de aktif görevinin bulunmadığını belirten Özdemir'in provokatif görüntüleri sosyal medyadan paylaşan kendisi olmasına rağmen, kendisi hakkında bir algı operasyonunun yürütüldüğünü iddia etmesi dikkati çekti.

İşte Banu Özdemir'in o açıklaması...

Provokatif görüntüleri paylaşan Banu Özdemir'den ilginç özür!

Provokatif görüntüleri paylaşan Banu Özdemir'den ilginç özür! ile ilgili etiketler İzmir cami çav bella Banu Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.