'Protokol Tribünü' A Spor'da başlıyor!

A Spor'da izleyiciyle buluşacak "Protokol Tribünü" isimli program heyecanla bekleniyor. Programın sunuculuğunu A Spor yayın koordinatörü Serkan Korkmaz yapacak. Programın başlayacağı haberini sosyal medya hesabından duyuran Kormaz ise, "Yeni bir heyecan, bekleriz efendim" ifadelerini kullandı

Ünlü sunucu ve A Spor yayın koordinatörü Serkan Korkmaz'ın sunacağı Protokol Tribünü yarın saat 10.00'da A Spor ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

'Protokol Tribünü' A Spor'da başlıyor!

Protokol Tribünü'nün ilk konuğu ise futbol hayatı, Hülya Koçyiğit'le evliliği, Milli Takım sorumluluğu ve birbirinden ilginç anılarıyla A Milli Takım'dan sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan olacak. 

'Protokol Tribünü' A Spor'da başlıyor! - Resim : 2

Programın müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden veren Korkmaz, "Yeni bir heyecan, bekleriz efendim" ifadelerini kullandı.

'Protokol Tribünü' A Spor'da başlıyor! - Resim : 3

'Protokol Tribünü' A Spor'da başlıyor! ile ilgili etiketler serkan korkmaz a spor protokol tribünü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.