"Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasında 'protez kol' tartışması büyüyor. "Öptüklerinden Nişantaşı'na kadar tapınaklar dizilirdi" diyen Cübbeli'ye, Ahmet Hakan "Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?" sözleri ile tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, yazısında, "Protez kol öpmesini eleştirdiğim Cübbeli Ahmet, bana cevap vermiş. Diyor ki; ben protezi öptüm. Senin öptüklerin ne olacak? Ne yapıyor böyle diyerek Cübbeli?" dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün söz konusu ifadesiyle din adına yaptığı hatalı bir davranışı, bu hataya işaret eden şahsın günahlarıyla temize çıkarmaya çalıştığını ileri sürdü.

"Gıybet ediyor, suizanda bulunuyor, töhmet altında bırakıyor. Dinin yasakladığı her şeyi yapıyor yani" ifadesini kullanan Hakan, yazısını şöyle noktaladı:

"Kendisini kurtarmak adına başkalarının günahlarını topluma yayarak hem ehli Kuran'a, hem de ehlisünnete aykırı davranıyor. Şaşırdım mı peki? Asla! Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?"

İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili bölüm;

SENİ GİDİ PROTEZPEREST SENİ!

PROTEZ kol öpmesini eleştirdiğim Cübbeli Ahmet, bana cevap vermiş.

*

Diyor ki:

“Ben protezi öptüm... Senin öptüklerin ne olacak?”.

*

Ne yapıyor böyle diyerek Cübbeli?

Şu üç şeyi yapıyor:

*

- BİR: Din adına yaptığı hatalı bir davranışı, bu hataya işaret eden şahsın günahlarıyla temize çıkarmaya çalışıyor.

*

- İKİ: Gıybet ediyor, suizanda bulunuyor, töhmet altında bırakıyor... Dinin yasakladığı her şeyi yapıyor yani.

*

- ÜÇ: Kendisini kurtarmak adına başkalarının günahlarını topluma yayarak hem ehli Kuran’a, hem de ehlisünnete aykırı davranıyor.

*

Şaşırdım mı peki?

Asla!

Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?

"Protezperest bir adamdan ne beklenir ki?" ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Cübbeli Ahmet Ahmet Mahmut Ünlü protez kol tartışması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.