Operadaki protestoya karşı; olgunluk, nezaket, güler yüz!

Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmasının 100. yılı dolayısıyla hazırlanan "Yeniden Doğuş" operasının gösteriminde Binali Yıldırım protesto edildi. Elitist bir zümrenin salondaki saygısızlığı karşısında tevazusunu koruyan Binali Yıldırım, gülümseyerek protestocuları selamlamakla yetindi

İstanbul Beyoğlu'ndaki Haliç Gösteri Merkezi, dün gece, 19 Mayıs 1919'un 100. yılı dolaysıyla "Yeniden Doğuş Operası" sahnelendi.

Samsun Devlet ve Opera ve Balesince sahneye konulan operaya, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım da katıldı.

Ancak Yıldırım salonda büyük bir saygısızlığın hedefi oldu. TBMM Başkanlığı da yapması dolayısıyla gazi meclisi de temsil eden Binali Yıldırım bir kısım saygısız seyircinin protestoları ile karşılandı.

Operaya katılanların bir kısmı, Yıldırım salona girer girmez, "Her Şey Çok Güzel Olacak" sloganı attı.

BİNALİ YILDIRIM GÜLER YÜZÜNÜ KORUDU

Söz konusu kesimin protestoları karşısında sakinliğini koruyan Binali Yıldırım ise gülümseyerek protestoculara selam verdi.

Yaşanan çirkin olay hakkında sosyal medyada kısa bir açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "Opera izlemek için gittiği salondan atılan sözlü sloganlara İBB Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım tüm hoşgörüsü ve mütesebbim alkışıyla gerekli cevabı vermiştir. #HoşgörüdürBinaliBaşkan" paylaşımında bulundu. / SuperHaber

Operadaki protestoya karşı; olgunluk, nezaket, güler yüz!

 

Operadaki protestoya karşı; olgunluk, nezaket, güler yüz! ile ilgili etiketler AK Parti Binali Yıldırım TBMM İstanbul Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.